Blog

23/04/2013 17:36

 

Je huis is je leven troef. En het is een kwestie van tijd wanneer u een bericht dat uw huis te renoveren te nemen - niet omdat het wordt oud, maar omdat je de behoefte van de levendige kleuren in je huis.

Spuiten kan Uw huis is een lastige zaak. Sommigen vertrouwen op het schilderen van bedrijven om het werk voor u doen. Het huren van de woning schilderij dienst kan ook kost je. Maar als je van plan bent om het zelf te schilderen, wilt u misschien de basis te overwegen, en rekening houden met de tijd en moeite die je zal op het schilderen van uw huis.

Er zijn vele soorten verf die vandaag beschikbaar zijn, wat het geven van verschillende afwerkingen, anderen zijn ontworpen voor een bepaalde toepassing. Het kiezen van het juiste type verf lijkt te zijn verwarrend in het begin, maar als je eenmaal hebt geprojecteerd welk thema u wilt uw huis te schilderen en uitgezocht welke baan en wat afwerking je wilt, de keuze is vrij eenvoudig.

Er zijn twee bases van verf voor uw huis: op basis van oplosmiddelen (olie of alkyd) en op waterbasis (latex). Oliehoudende verven drogen langzaam - meestal met maximaal 24 uur. De beste clean up voor een op olie gebaseerde verf is terpentine of thinner. Latexverven "voordeel is dat het droogt relatief snel, maar het is niet wenselijk in warm weer of direct zonlicht. De beste clean up voor latexverf vereist water en zeep. Dus als u bent het schilderen van de binnenkant van uw huis, is het aanbevolen om water-based verven gebruiken, terwijl oplosmiddelen-based verven zijn klik hier om meer informatie over huis schilderen weten.

 

22/04/2013 17:00

 

Wanneer u ervoor kiest uw stukadoors gereedschappen, is het belangrijk dat u uw grip overwegen als u het gereedschap gebruikt. U moet controleren of u vertrouwd bent met het gebruik van de tool voor een lange tijd en een die niet zal geven u blaren als je het gebruikt voor uren zal zijn. Er zijn banaan gevormde handgrepen die nu beschikbaar zijn gemaakt voor meer grip en controle als je het pleisterwerk werk doen, ongeacht de lengte van de tijd die je zal gebruiken.

De basis tools die je zal gebruiken onder andere een bepleistering emmer, plastic of aluminium pleisterwerk havik, roerlatten, stukadoors borstels en stof lakens. De bepleistering emmer kan plastic zijn en je moet kiezen voor een dat is stevig. Controleer op het handvat en zorg ervoor dat het sterk genoeg is om het gewicht te behandelen voor het geval u nodig hebt om de emmer vol te maken. U kunt kiezen uit verschillende maten bakken. Als u van plan bent om alleen te werken op kleine stukadoors banen, kunt u gewoon kiezen voor de kleinere emmer.

De stof platen zijn nodig om ervoor te zorgen dat u een container voor het stof dat wordt opgevangen als gevolg van schuren en de eigenlijke bepleistering zelf. Bij het doen van een huis verbetering werk, is het belangrijk om altijd voor zorgen dat de plaats waar u werkt is niet rommelig. Een schone bepleistering job gebied is indrukwekkend.

 

19/04/2013 19:55

 

Faux schilderij is een prachtige manier om schoonheid en elegantie toe te voegen aan het interieur van uw huis. Dit schilderij is eenvoudig en goedkoop, vanwege de kosten-effectieve dingen die je nodig hebt voor het en ook vanwege het feit dat je kunt het zelf doen, zonder gedoe. Er zijn veel ideeën beschikbaar voor dit soort schilderij - je kunt altijd kiezen voor degene die jou en jouw stijl past het beste. Dit schilderij kan worden gedaan met behulp van vele technieken, zoals spons schilderij, crinkle papier schilderen en strepen schilderen. Laten we discussiëren over de manier waarop u kunt komen met verschillende texturen met faux schildertechnieken.

De eerste om te bespreken is de oude leer schilderen techniek, het is ideaal voor degenen muren die ongelijk zijn of een andere fout die u wilt verbergen. Om deze techniek wordt een basiskleur eerst toegepast op het oppervlak, die droogt binnen enkele uren. Na het droogt uit, glazuur moet worden gerold op het met een roller. Vervolgens een plastic vel gebracht overheen te glad, moet worden ingedrukt om het glad. Het plastic wordt vervolgens verplaatst in alle richtingen om abstracte lijnen te creëren.

 
De tweede techniek die we hier zullen bespreken is bekend als strie schildertechniek. Weer hetzelfde als hierboven, de grondlaag moet dan eerst worden toegepast wanneer de verf droogt, glazuur en verf worden gemengd en een pad is gedoopt in het mengsel. Het pad heeft om in een keer en dan gelijk druk wordt gezet te worden gestreeld en de natte verf wordt gesleept op het.
 
 
De derde meest bekende techniek is de kleur wastechniek. Dit vereist een selectie van twee kleuren verven. Men moet in een donkere tint terwijl men in een lichtere kleur. De basis moet worden toegepast met de donkere schaduw en vervolgens het nemen van een handdoek dompelen in de lichtere verf en toe te passen op de handdoek, is wat je moet doen om te creëren golfde effecten.
 
 
 
18/04/2013 22:06

 

Skimming is het proces waarbij een dunne pleisterlaag wordt aangebracht op een wand of plafond van een soepel oppervlak. Vaak aangeduid als raad afwerking, moet het bedrag dat voor een bepaalde taak kan worden berekend op basis van het gebruik 10kg om elke 5 vierkante meter. Dit veronderstelt pleister wordt aangebracht in een dikte van ongeveer 3 mm. Het is vermeldenswaard dat de pleister moet worden opgeslagen in een droge plaats, maar het heeft wel een minimale houdbaarheid, zodat bulk kopen en opslag misschien niet zo'n goed idee, tenzij u gebruik maakt van het in grote en frequente hoeveelheden.

Als u over uw volgende bepleistering  job het is de moeite waard om eerst het reinigen van de gipsplaten. Stof en vuil zal problemen opleveren dus een beetje tijd doorgebracht in voorbereiding zal dividenden later betalen. Als dat al mogelijk lege de kamer of op zijn minst deksel iets van waarde. Niet alleen wil je schade aan meubels etc te voorkomen, maar je wilt ook in staat zijn om door de kamer bewegen ongehinderd, vooral als je werkt aan een plafond wat betekent dat je het hele vloeroppervlak nodig om rond te bewegen inch
 

Als het gaat om de hoeken, ze moeten goed worden voorbereid. Buitenhoeken zijn best afgezet met hoek kralen. Hoek kralen zijn gegalvaniseerd strips, die eenvoudig zijn genageld, met gegalvaniseerde nagels, op de planken. Zolang je de tijd om ze vierkant met een waterpas hebt genomen, het resultaat is een mooie scherpe omslag. De hoek kralen kan worden gesneden met een kleine ijzerzaag of blikschaar, maar het is een goed idee om beschermende handschoenen te gebruiken, zoals de randen kan worden vrij scherp.

Pleister moet worden gemengd met behulp van gelijke hoeveelheden gips aan water, de tijd nemen om te mixen tot een gladde consistentie wordt bereikt. Een hand garde kan hier nuttig zijn. Zodra het gips klaar is nat plaatse bestuur en leeg het gips op het. Een plek boord door de manier, is gewoon een plank van ongeveer een meter vierkante, nuttig voor het vangen van de pleister als u werkt.

 

16/04/2013 19:05

 

Stucwerk is een materiaal dat wordt toegepast op gebouwen, meestal als versiering. Het is meestal gemaakt van cement die wordt gemengd met water en materialen zoals zand of kalk. De vochtige vloeistof kan worden toegepast op hout, steen of baksteen. Het kan ook worden aangebracht over teerdocument of gaas of ingewikkelde vormen vereist. Meestal twee of drie lagen aangebracht bovenop elkaar. Als het eenmaal is aangebracht en gevormd is het toegestaan ​​om hard te stellen. Als dit goed wordt gemengd het zal moeilijk te stellen en voor een zeer lange tijd worden vastgesteld.

Het woord 'renderen' wordt soms gebruikt in plaats van stucwerk. De voormalige term wordt vaak de voorkeur in Groot-Brittannië terwijl de laatste term heeft de voorkeur in Amerika. Hoewel beide woorden zijn van Germaanse afkomst het laatste woord in het Engels kwam door de Italiaanse taal. Een of andere manier, de Italiaanse woorden suggereert een meer decoratieve aanpak, terwijl rendering lijkt erg saai en praktisch.

Stucwerk werd gebruikt in vele Romeinse bouwwerken en het is nog steeds duidelijk in de stad Rome. Het werd ook gebruikt in de beroemde Romeinse bogen, en het feit dat sommige heeft geduurd bijna tweeduizend jaar is het bewijs van de duurzaamheid. Als kalk of marmer wordt gebruikt in de mix zal het waarschijnlijk langer duren.

 

09/04/2013 01:19

 

Stucwerk is bij ons bekend als bouwmateriaal gemaakt van aggregaat, bindmiddel en water. Het wordt meestal gebruikt aan de buitenkant een deel van een gebouw, maar kan nog steeds worden gebruikt als interieur afwerking zijn. We weten het materiaal als een zeer duurzaam en stijlvol materiaal voor het bouwen van prachtige huizen. We kunnen zelfs zien veel aantrekkelijke en luxe woningen. Maar, weet u de oorsprong van stucwerk woningen?

Stucwerk werd door veel mensen in de VS in de 19e eeuw aanvaard. Veel stucwerk huizen werden daarna opgebouwd en zelfs tot op de huidige Stucco woningen blijven populair. Maar dan, is stucwerk nog voor de Renaissance periode bestonden. Oude Grieken en Romeinen hebben stucwerk technieken die worden toegepast in hun wand fresco's en zelfs Italianen toegepaste Stucwerk technieken tijdens de periode van de Renaissance. Deze verharde weg naar zijn grote populariteit in Europa.

Dan, in het begin van de 20e, in Spaanse stijl gebouwen werden populair waardoor veel mensen in de VS besloten om een ​​huis gemaakt van dit materiaal bezitten. Dit soort huis is zeer duurzaam en kan zelfs slechte weersomstandigheden te weerstaan​​, omdat het absorbeert vocht snel en toch blijft sterk. Een andere factor die maakt de woningen populair is de lage kosten van stucwerk. Dit gebouw materiaal is relatief goedkoop in vergelijking met andere bouwmaterialen en toch een gepleisterde huis kan duren voor vele, vele jaren. Het vereist ook weinig onderhoud en in tegenstelling tot verf waar het uitroeit meestal na een paar jaar, hoeft stucwerk huizen niet nodig schilderij en de stijl en kracht blijft voor de generaties.

Stucwerk wordt vaak gebruikt en werkt het best op Spaanse-stijl huizen en Spaanse stijl architectuur. Het kan worden gevormd in verschillende stijlen en stenen. Hoewel sommige mensen denken dat stucwerk is "brick arme man" een, maar dan is het net andersom, omdat veel luxe en aantrekkelijke woningen van vandaag zijn gemaakt van stucwerk.

 

05/04/2013 18:45

 

Traditioneel stucwerk is het meest geschikt om hete, droge klimaten, waar de onderdelen niet zijn blootgesteld aan veelvuldige regens en waar de koelte van dikke muren wordt gewaardeerd. Het is de meest populaire buitenafwerking in de Amerikaanse zuidwesten. Tegenwoordig met cement toegevoegd aan het mengsel, is nu geschikt voor alle gebieden. De betaalbaarheid, duurzaamheid, en relatief gemakkelijk applicatie maakt het een aantrekkelijke optie voor woningen en commerciële gebouwen.

Onderhoud is echt minimaal met moderne vormen van dit materiaal. Pigmenten worden gewoonlijk toegevoegd aan de mix, dus de kleur is niet alleen aan de oppervlakte, en gestuukte wanden nooit schilderij nodig. Regelmatig inspecties uit om scheuren en chips en af ​​en toe wassen detecteren is vrijwel alles wat nodig zal zijn in de meeste gevallen.

Hoewel de meeste van dit soort afwerking gebeurt op de site, zijn er kunststof panelen gemaakt in fabrieken en verscheept naar bouwplaatsen waar ze worden gemonteerd in plaats zoals triplex platen. Deze panelen gemaakt van de meest moderne van acryl kan ook dierlijke vezels, een anachronistische tintje die kracht geeft aan de samenstelling bevatten.

Stucwerk is gemakkelijk genoeg om te verwerken het geschikt te maken voor de doe-het-zelf-constructie. Echter, er zijn veel aannemers die wel een snelle, professionele baan voor een zeer betaalbare prijs. Ga online naar aannemers in uw regio te vinden en om meer te leren over de vele voordelen van dit historische maar nog steeds relevant bouwmateriaal.

 

04/04/2013 18:39

 

Het updaten van uw kamer met gepleisterde muren kan elke ruimte te geven een op maat ontworpen look. Hoewel er vele stukadoors technieken die kunnen maken dat uw muren er uitzien als een team van ambachtslieden gerenoveerd huis, ze zijn snel en eenvoudig toepassingen die u zelf kunt doen om deze custom look in uw huis te krijgen.

Het maken van Venetiaanse Gips
Een zeer traditionele afwerking van uw muren, wordt Venetiaanse gips stijgt in populariteit in de afgelopen jaren als een decoreren optie. Natuurlijk, als je zou hebben echte Venetiaanse gepleisterde muren geïnstalleerd zou het erg duur, en het zou een doorgewinterde professional om ze te installeren. Het goede nieuws is dat er een aantal nieuwe technieken die u kunt gebruiken om een ​​Venetiaanse gips wandafwerking in uw huis te creëren, zonder een fortuin te besteden. Door het combineren van scherpe kwartszand met standaard gipsplaten textuur verbinding, kunt u troffel op je eigen Venetiaanse gips muren. Misschien wilt u een paar van de praktijk schmiert te maken, en dan ga je gang en doe uw muren. Zodra het gips is toegepast op de muren, hoeft u alleen maar de muren prime en uw verf aan te brengen.

Het creëren van textuur Gips
U kunt eenvoudige ruwe wanden met behulp van duidelijke oude gipsplaten textuur verbinding. U kunt de muren er zo gestructureerd als u wilt, en u kunt elk ontwerp dat u behaagt te creëren. Dit is een van die projecten waar je echt bent alleen beperkt door uw eigen verbeelding. U kunt troffel op het gips om een ​​artisanale look te krijgen. U kunt gebruik maken van een gestructureerde rol om een ​​stucwerk effect te krijgen. U kunt gebruik maken van een borstel om een ​​mooie effect te krijgen, of u kunt een gipsplaten mes te gebruiken om een ​​gedetailleerde, gips look te krijgen. Net als bij de Venetiaanse gips wandafwerking, is het waarschijnlijk een goed idee om uit te proberen een paar uithalen voordat je gek op uw muren. Wanneer u uw muren bedekken met gips, een van de prachtige zijde extra voordelen is dat eventuele scheuren of onvolkomenheden in uw muren zijn gewoon verdwijnen. Net als bij de Venetiaanse gips, nadat de mortel volledig droog is, kunt u gewoon primeren en schilderen.

Het creëren van Stucco
Om uw muren een stucwerk blik kunt u een faux stucwerk techniek te gebruiken en gemakkelijk te simuleren het uiterlijk van stucwerk. Voordat u begint zorg ervoor dat alle nodige reparaties zijn verricht op uw muren. Maak vervolgens de muren door ervoor te zorgen dat ze stofvrij, schoon en droog. Spuit vervolgens ongeveer een kwart van een inch laag van all-purpose gipsplaten verbinding aan de muur en met een gipsplaat troffel een half-cirkelvormige beweging in de verbinding. Dit ontwerp is wat geeft uw muur een handtekening stucwerk uiterlijk. Misschien wilt u een paar wervelingen eerst proberen op een stuk hout voor een beetje oefening. Voor een meer duurzame afwerking kun je daarna een tweede laag van gipsplaten verbinding en draai hem ook. Voor het aanbrengen van de tweede laag, zorg ervoor dat de eerste laag volledig droog is. Dus lees de fabrikant richtingen, en als je twijfelt gewoon laten drogen een beetje langer. Na je tweede laag volledig droog is dan kan je primeren en schilderen.

 

03/04/2013 18:23

 

Het is heel makkelijk newbie is om Stukadoorsbedrijven de fout tot Plaster op het oppervlak maken zeer dun, dat wil zeggen, het materiaal onrechte afgeschraapt op met de troffel plaats van gelegd op het oppervlak, indien dit het geval gaat dan links met problemen van gips drogen te snel, niet te houden voldoende om het oppervlak, naast het niet genoeg Gips diepte op het oppervlak in de eerste plaats voor de badstof later.

De diepte moet je op zoek naar te Gips van toepassing zijn op uw oppervlakte is ongeveer 2mm dik.

Dit moet ook, eenmaal toegepast, zijn als redelijkerwijs nog mogelijk, maar gelieve niet te veel van uw toegepast Gips gedoe op dit moment, want zodra de hele muur / plafond is bepleisterd op u kunt naar troffel later beginnen een aantal van de ruggen op, dat gezegd had, moet je niet groepjes van gips worden zetten op uw ondergrond, en waar u zojuist heeft gesolliciteerd uw slagen van Gips, niet spelen met het te veel als het eenmaal op de muur, in plaats daarvan, lag op een band van gips, en glad te strijken je slagen zodat u een redelijk niveau gips toepassing de eerste keer, ga dan verder naar de volgende sectie van uw oppervlakte te pleisterwerken tot aan de voltooiing.

Door het toepassen van een paar slagen van Gips is het soms verleidelijk om te werken aan dat specifieke gebied probeert te nivelleren zoveel mogelijk voordat u naar de volgende slagen van de aanvraag, maar door het betalen van te veel met de pleister die u zojuist hebt gelegd op, je bent medeplichtigheid aan it & helpt het om te drogen sneller plus je bent ook ver-hechtende het van de wand die u zojuist hebt het ook toegepast. Dus in het kort, lag op, vlak en waterpas slagen en verder tot aan de voltooiing.

 

01/04/2013 17:40

 

Interieur schildertechniek is krakend of veroudering een muur. Nogmaals, beginnen met een stevige latex voor de basislaag. Over het algemeen zult u kiezen voor een eierschaal afwerking in een kleur die je wilt hebben met door de kieren en gekraak van de finish. Dan, voor dit interieur schildertechniek, voegt u een in de winkel gekochte additief, een "craquele" of "antiek" additief, om uw top coat verf. Het additief verdikt de verf en zorgt ervoor dat het kraken in de afwerking. U zult gebruik maken van een wax naar de finish af te dichten op de muur.

Een zeer populaire interieur schilderen techniek ontgroening. Ook wel rag rollen, dit interieur schilderen techniek biedt veel diepte en visuele interesse, omdat het gebruik maakt van een mix van drie verschillende kleuren.

Kies twee complementaire kleuren van dezelfde kleur familie voor een basecoat, willekeurig verf ze over de muur, die het volledig. Verdun een lichtere toplaag met drie delen water en een deel verf. Om de uitstraling van dit interieur schildertechniek te voltooien, dip een vod in de verdunde verf, en losjes op het op de muur, het mengen van de drie kleuren bij elkaar. Wilt u meer informatie over schildertechnieken weten?

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>