Faux schilder technieken

19/04/2013 19:55

 

Faux schilderij is een prachtige manier om schoonheid en elegantie toe te voegen aan het interieur van uw huis. Dit schilderij is eenvoudig en goedkoop, vanwege de kosten-effectieve dingen die je nodig hebt voor het en ook vanwege het feit dat je kunt het zelf doen, zonder gedoe. Er zijn veel ideeën beschikbaar voor dit soort schilderij - je kunt altijd kiezen voor degene die jou en jouw stijl past het beste. Dit schilderij kan worden gedaan met behulp van vele technieken, zoals spons schilderij, crinkle papier schilderen en strepen schilderen. Laten we discussiëren over de manier waarop u kunt komen met verschillende texturen met faux schildertechnieken.

De eerste om te bespreken is de oude leer schilderen techniek, het is ideaal voor degenen muren die ongelijk zijn of een andere fout die u wilt verbergen. Om deze techniek wordt een basiskleur eerst toegepast op het oppervlak, die droogt binnen enkele uren. Na het droogt uit, glazuur moet worden gerold op het met een roller. Vervolgens een plastic vel gebracht overheen te glad, moet worden ingedrukt om het glad. Het plastic wordt vervolgens verplaatst in alle richtingen om abstracte lijnen te creëren.

 
De tweede techniek die we hier zullen bespreken is bekend als strie schildertechniek. Weer hetzelfde als hierboven, de grondlaag moet dan eerst worden toegepast wanneer de verf droogt, glazuur en verf worden gemengd en een pad is gedoopt in het mengsel. Het pad heeft om in een keer en dan gelijk druk wordt gezet te worden gestreeld en de natte verf wordt gesleept op het.
 
 
De derde meest bekende techniek is de kleur wastechniek. Dit vereist een selectie van twee kleuren verven. Men moet in een donkere tint terwijl men in een lichtere kleur. De basis moet worden toegepast met de donkere schaduw en vervolgens het nemen van een handdoek dompelen in de lichtere verf en toe te passen op de handdoek, is wat je moet doen om te creëren golfde effecten.