Blog

11/11/2013 21:22

Stukadoors geweest rond voor vele jaren en sommige prachtige functies hebben opgebouwd. Helaas zijn er echter minder handelaars rond die nu volledig geschoold in deze oude ambacht zijn. Dit kan te wijten aan verschillende factoren.

Als we terug door de tijd en in het bijzonder bij handelaars van vele jaren geleden kijken, is het een absoluut genot om te waarderen de shear vaardigheid die deze oudere handelaars had. Het is alleen wanneer we kijken naar verschillende structuren en de manier waarop ze werden gebouwd dat we echt kan waarderen de kunstwerken die zijn gemaakt.

Gips werk is een van de oudste van ambachten werkzaam in de bouw van vandaag. De vroegste bewijzen laten zien dat de woningen van de primitieve mens waren in een eenvoudige manier met stokken opgetrokken en gepleisterd met modder. Een meer duurzame en esthetische materiaal werd snel gevonden en in dienst te nemen van de plaats van modder of slijm.

De piramides in Egypte bevatten pleisterwerk ten minste vier duizend jaar geleden, waarschijnlijk veel eerder uitgevoerd en nog zijn bestaande, hard en duurzaam op dit moment. Uit recente ontdekkingen heeft geconstateerd dat de belangrijkste instrumenten van de stukadoor van die tijd vrijwel identiek ontwerp, vorm en functie met die dag aan gewend waren. Voor hun beste werk de Egyptenaren gebruikt een pleister gemaakt van gips net zoals gips van Parijs van dit moment, en hun methoden van pleisterwerk op riet in alle opzichten onze lat. lijken, gips, zweven en werk. Haar geïntroduceerd ter versterking van het materiaal; Alles was klaar enigszins onder een centimeter dik.

Misschien op een aantal, met een beschrijving van elke dag bouwen taken als een kunstwerk eigenlijk een beetje vergezocht en zelfs over-rated lijken kan, maar wanneer we kijken naar het vakmanschap betrokken en hoe deze oude bouwers en stukadoors bereikt wat zij deden, met wat kleine hulpmiddelen zij had, ik denk dat de term is eigenlijk heel logisch.

 

25/09/2013 19:17

Het pleisterwerk bedrijf helpt bij het gladstrijken van ruwe randen van een gebouw een meer gepolijste uiterlijk te geven. Het helpt bij het voorkomen van lekken die schade aan u muur toebrengen kunnen. Meer over het heel betaalbaar is en het duurt langer. De voordelen van dit bedrijf zijn dat u altijd een baan hebben zal aangezien een handy man is altijd nodig om op te lossen van de talrijke problemen die een huis of een gebouw kan onder ogen zien. Dit betekent op zijn beurt dat u altijd zal krijgen betaald voor u geen kwestie van welke, werkt aangezien het is een zeer stabiele beroep. Het is belangrijk dat u uw baan weet goed zodat uw werk voor zichzelf spreken kan.

Het is belangrijk dat wanneer u in het pleisterwerk bedrijf u een goed team van mensen die werken voor u hebt aangezien u zal moeten investeren een goede hoeveelheid geld in de apparatuur en de hulpmiddelen die u zal worden gebruikt. Uw over alle kennis over hoe het bedrijf werkt zeer belangrijk aangezien u is zullen moeten denken van verschillende oplossingen voor elk probleem het probleem denken vaardigheid en een heleboel inspanning vereisen. Het duurt enige tijd om te bouwen van een naam in deze industrie, dus het is goed om geduldig aangezien uw werk zal even duren herkend. Zodra u alles in plaats met inbegrip van uw man bevoegdheid is er geen terugblik.

Het is ook raadzaam dat u schaduw iemand die bekend is voor dit soort werk voordat u op uw nieuwe onderneming. U wellicht zelfs opfrissen op u wiskunde en Engels vaardigheden. Een klein beetje van toewijding en hard werken zal u een lange weg nemen. Ervaring telt zodat zodra u een ruw idee op hoe het werkt u zelfs vermelden kunt dat u in deze business voor een lange tijd geweest bent voordat u besluit om te beginnen iets van uw eigen. Met de juiste aanpak zal u zitten kundig voor markt jezelf in een zeer subtiele en unieke manier.

Een andere manier om te maken het groot in het gips bedrijf het te binden met grote bouwers, zij zullen je huren op dagelijkse basis en betaalt u voor al het werk dat u voor hun constructie bedrijf doet. Dit zou bulk werk dat zou worden gegeven aan jou. U zult waarschijnlijk moeten ondertekenen een contract voor een periode van een jaar op het eerste, en zoals in wanneer het werk belasting pikt ze misschien uitbreiden u contract. Met de juiste aansluiting lees meer...

 

24/09/2013 19:56

De eenvoudigste manier om te behandelen oude muren te maken ze warmer en voorkomen "zweten" is om spijker verkalken strips over de oude pleister waarop nieuwe lat. en gips, isolerende plaat, of isolerend materiaal en muur bestuur toe te passen. Voordat de nieuwe oppervlakte wordt toegepast, het waarschijnlijk zal nodig zijn om te verwijderen van de trim en, als de muur klaar is, om in te voegen stukken hout achter de trim voordat het wordt vervangen, om naar voren te vormen een geschikt verschuiving.

Een andere methode is om te laten de oude trim in plaats en toe te passen nieuwe trim bovenop dit na pleisterwerk. Hiervoor zult u willen hebben lengte metingen, bij voorkeur met precisie metingen tools zoals een laser meetinstrument, zodat u precies hoeveel weet zal te verwijderen. Opnieuw stukadoors, vooral in een gemeubileerd huis, is nogal verwerpelijk, vanwege vochtigheid die voortvloeien uit de grote hoeveelheid water vereist en vanwege de spatten en spatten bij de toepassing van de materialen.

Er zijn verschillende goede muur planken en isolerende platen op de markt, maar die kunnen worden toegepast op het strippen in plaats van het lat. en gips, en met minder moeite. Een speciaal geprepareerde behandeling van gezamenlijke systeem wordt gebruikt met deze platen, en wanneer de muur voltooid heeft de uitstraling van een gepleisterde oppervlak en kan worden ingericht als gewenst. Richtingen die betrekking hebben op de toepassing en de decoratie van deze borden zijn meestal ingericht door de fabrikanten.

Warmte passeert een wand of dak in als er een verschil in temperatuur tussen de twee partijen. De richting van de stroom komt uit de warmer naar de koeler kant, en warmte zoekt de laagste temperatuur niveau net als water het laagste vliegtuig beoogt. Het is daarom duidelijk dat, om een huis te verwarmen economisch is het noodzakelijk om te voorkomen, zoveel mogelijk, deze stroom van warmte. De warmte in de winter voor economie binnen het huis moet worden gehouden en in de zomer voor comfort de out-of-doors warmte moet worden geweerd.

Terwijl geen materiaal helemaal de passage van warmte via een wand of dak stopt, is aanzienlijke vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren bij de vervaardiging van efficiënte isolatie, materialen, veel goede merken op de markt hebben gebracht. Met de verschillende soorten prestatiemetingsprogramma's daar, alle unieke tape maatregelen en laser tape maatregelen, kunt u Neem metingen tot de millimeter, en snijd het exacte stuk van materiaal dat nodig is voor de meest effectieve seal.

 

22/08/2013 19:43

Huis schildersbedrijven zijn overal en ze allemaal wilt uw huis te schilderen! Dus, hoe kunnen we weten welke verf aannemer te kiezen die we kunnen vertrouwen, zal een groot werk te doen, en niet over last? In de afgelopen jaren zijn veel aannemers van diverse ambachten hun handel gewijzigd als gevolg van gebrek aan werk in hun specifieke handel en besloot om verf aannemers te worden want het is een vak waar er altijd zal zijn werk. Het probleem is, dat ze besluiten om een ​​huisschilder te worden zonder de juiste kennis en vervolgens onder het bod van de baan alleen maar om werk te krijgen. De huiseigenaar ontvangt een goedkope verf baan met goedkope verf, die ziet er fatsoenlijk op het moment, maar niet de kwaliteit van het werk dat de eigenaren een langdurige uitstraling zal geven.

De beste manier om een ​​huis schilderen die een kwaliteit van werk zal uitvoeren en kwaliteit verf te vinden is om te overleggen met een lokale verf winkel en krijg referenties. Doe je due diligence en onderzoek verf lijnen naar de kwaliteit van de verf die u wilt gebruiken te bepalen. Als voorbeeld zal ik gebruik maken van PPG Porter Paints. PPG is een toonaangevende fabrikant in de verfindustrie en heeft een aantal van de beste coatings en verf verkrijgbaar. De productlijn genaamd Silken Touch wordt geleverd in alle beschikbare sheens, heeft een levenslange garantie, dekt heel goed, raakt goed stand en is zeer wasbestendig. Bij het selecteren van een huisschilder, ga ik naar de plaatselijke Porter verf winkel en praten met het personeel en krijg aanbevelingen over wie ik zou moeten gebruiken. Ze geven me drie verschillende contacten voor het schilderen aannemers die ze zouden gebruiken in hun eigen huis en maakte tips nodig waarop verf te gebruiken, die ik koos het Silken Touch.

Zodra ik de namen, dan bel ik alle drie en stel afspraken te ontmoeten bij het huis. Ik kwalificeren ze op het hele proces zo ver als hoe snel ze zich ter beschikking, zijn ze op tijd en hoe beleefd ze zijn voor mijn behoeften. Hebben ze aan mijn behoeften te luisteren en vragen te stellen? Praten ze over de kwaliteit verven en hoe lang ze al in het bedrijfsleven. Controleren en zorg ervoor dat ze worden gebonden en verzekerd. Ik kwalificeren elke aannemer, kijk naar hoe dicht de biedprijzen zijn aan elkaar en selecteer vervolgens de huisschilder die ik wil gebruiken. Ik heb al op welke verf ik wil gebruiken in mijn huis na het onderzoek besloten, dus ik hen te instrueren over welke verf en merk en zorg ervoor dat het is geschreven in het schilderij bod. Ik heb geconstateerd dat de verf winkelpersoneel altijd zal aanbevelen kwaliteit schilderij aannemers die je kunt vertrouwen en het heeft altijd gewerkt voor mij in het verleden. Toen ik mijn huis verkocht vijf jaar nadat ze geschilderd, was er zeer weinig touchup en de verf baan zag er nog steeds goed sinds ik gebruikte de hoogste kwaliteit verf.

 

20/08/2013 00:11

Scheuren in een pas geverfde muur zijn het laatste wat iemand wil zien. Het kan erg frustrerend proberen om fouten toe te wijzen voor deze. Voor zowel de klant als de stukadoor, die is vaak de eerste aanloophaven wanneer dit zich voordoet.

 

Nadat ze al een stukadoor voor 10 jaar heb ik alleen dit keer gezien. Haarscheurtjes verschenen rondom de kamer. Voordat pleisteren merkten we de muren had haarscheurtjes. Scrim tape werd gebruikt over oude scheuren en de muren werden zwaar verzegeld en gestabiliseerd met een standaard water / PVA-oplossing. De wanden niet uit springen als het hebben van een hoge zuigkracht tarieven niet.

 

Het huis is niet oud genoeg om hout en lat te hebben. De muren leken solide, niet geblazen of afbrokkelende binnen de backcoat.

 

Na gepleisterde de muren mochten langzaam uitdrogen. In feite was het winter en er was geen radiator in de kamer. Wanneer deze volledig droog de muren waren versierd en er was geen enkel probleem. Langzaam over de komende 3 maanden haarscheurtjes begon te verschijnen. Precies hetzelfde proces werd uitgevoerd in een andere kamer gedragen en de gang / overloop van hetzelfde pand, waar de muren zijn nog steeds perfect.

 

Wetende dat het pleisterwerken perfect gedaan, muren waren afgesloten, lage zuigkracht en langzame droogtijden alles gehandeld op Ik kan alleen maar aannemen dat dit is te wijten aan zeer lichte beweging in het gebouw.

 

Scheuren kan zeer gering zijn, zoals een boven een latei of op de join tussen een baai en de belangrijkste muur. Zorgwekkender scheuren zijn in de belangrijkste muren, en de uitbreiding van meer dan een meter of zo. De grootte en vorm van de spleet is ook belangrijk. De meeste deskundigen het erover eens dat een scheur van minder dan 5 mm is meestal onbelangrijk, als er geen teken van uitpuilende of zijwaarts verschuiven. Als de scheur is vies en heeft spinnenwebben in en overheen, dan is het waarschijnlijk langdurige en stabiele.

 
14/08/2013 21:08

In de oude tijden, stukadoors was alles over het verspreiden van een dikke laag cement op de muren, die vervolgens werd bedekt met een fijn vleugje gips. Dankzij de ontwikkelingen in de technologie, is deze methode volledig vervangen door professionals die geen Lowdown nodig hebben. Dit is zeer gunstig voor zowel huiseigenaren en eigendom aannemers die veel voordelen van professionele bepleistering plukken.

Dit soort diensten worden enorm gewaardeerd door de binnenlandse en zakelijke eigenaren om verschillende redenen. Veel huiseigenaren moeten stukadoors werk hun gebarsten of beschadigde muren te repareren. Overwegende dat kleine scheurtjes moet het gebruik van latex kalefateren, groter breuken moet het gebruik van een joint compound.

Zodra het cementeren werk voorbij is, de verf en decoratie werk wordt makkelijker. Schilderen plafonds, muren en andere gebieden krijgen veel gemakkelijker wanneer de oppervlakken zijn glad en egaal. Dit is ook een essentiële dienst als u overweegt het decoreren van uw muren. Zeker, je hebt om de juiste aannemer voor de baan te benoemen. Als u ervoor kiest de verkeerde persoon of instantie, zul je eindigen met teleurstellende resultaten. Dus, als je een huis dat je status verhoogt in de samenleving wilt, zorg ervoor dat het goed georganiseerd en aantrekkelijk.

 
14/08/2013 01:36

Stucwerk verwijderen kan erg stoffig, beschermende kleding, oogbescherming, en een gasmasker zijn altijd aanbevolen. Het verwijderen van stucwerk kan het beste gebeuren door het snijden van het stucwerk met een elektrische zaag met een blad voor metselwerk. Het blad moet worden ingesteld om gewoon verlegen van de volledige dikte van het stucwerk membraan, meestal 3/4 van een inch. Dit zal de onderliggende weer-resistieve membraan te beschermen tegen beschadiging. Metselwerk messen slijten snel en het noodzakelijk om het blad diepte regelmatig aan te passen zal zijn. Het stucwerk bezuinigingen moet ongeveer 12 tot 24 centimeter weg te zijn van het raamkozijn. Verticale bezuinigingen kunnen verder weg van het raam als ze de volgende framing lid (stud) te bereiken. Zodra de zaagsneden zijn voltooid, kan een koude beitel worden geplaatst in de zaagsnede en gebruikt om de laatst overgebleven ongesneden dikte van gips breken of breken. Het stucwerk kan dan worden getrokken uit de muur met minimale schade aan de onderliggende weer-resistieve membraan. Voor grote delen van verwijdering, wordt voorgesteld om het stucwerk gesneden in vierkantjes die gemakkelijk kunnen worden behandeld.

 

In enkele zeldzame gevallen kan het weer-resistieve membraan worden gehecht aan de achterkant van het stucwerk. In deze gevallen zal het nodig zijn om het stucwerk verwijderen terug naar het punt waar het stucwerk niet gebonden weer-resistieve membraan.

 

De cut stucwerk rand zal recht en glad zijn, is het raadzaam de randen zijn gekarteld en ruw. Dit zal een betere sleutel (band) tussen de nieuwe patch en bestaande stucwerk te produceren en kan de kans op een scheiding crack minimaliseren. Een hamer kan worden gebruikt kleine stukjes weg te chip, waardoor een deel van de metalen lat blootgesteld indien mogelijk.

 

Het weer-resistieve membraan terug moeten zorgvuldig worden geschild te scheuren, gaten of andere beschadigingen aan de weer-resistieve membraan te minimaliseren. Het is noodzakelijk om een ​​aantal bestaande weer-resistieve membraan voor een goede ronde en integratie met gootstukken vertrekken. Een minimum van twee centimeter meer dan lap op horizontale voegen en een zes-inch overlap op verticale voegen van de weer-resistieve membraan zal nodig zijn wanneer de definitieve latwerk plaatsvindt.

 
08/08/2013 18:43

Huis schilderen is een van de eenvoudigste manieren om te sparren-up van alle oude huis. Of het nu lente het schoonmaken tijd of je bent moe van het kijken naar dezelfde kleurenschema over en weer, huis schilderen is zeker de weg te gaan. Maar hoe gaat een over de taak van het huis schilderen?

Aan de andere kant, kun je vast komen te zitten met een slechte paint job die niet alleen zou maken uw huis er lelijker, maar het zou ook eisen dat je besteden veel meer dan u zou mogen op het herstellen van de situatie. Echter, hier zijn een paar feiten die je moet kijken voordat je dit project te ondernemen:

Prepping het Huis
Voordat u begint ploeteren verf op de muren, dient u het huis dienovereenkomstig te bereiden. Of het nu een buitenkant baan of een interieur verf baan, zorg ervoor dat al die delen die gevoelig en gevoelig voor vlekken, ploetert en andere verf gerelateerde ongevallen verf kan eerst worden vastgezet. Je wilt niet dat je verf baan kosten u extra te wijten aan semi-permanente schade die gemakkelijk had kunnen vermeden hebben.

Schilderen in een tijdig
Wanneer je schilderij begint, proberen te concentreren op een muur in een tijd. Het zou gemakkelijk zijn om te denken dat je kunt multi task door het schilderen van de hoeken en de hoeken muur ook. Echter, moet je proberen om je enthousiasme en verf in een tijdige wijze te beteugelen. Door te focussen op een muur in een tijd, kunt u gemakkelijk borstel en rol het met zorg en gemak die ervoor zal zorgen dat u een naadloze afwerking van elke verf baan.

Zorgen Zelfs Tones in de verf
Vaak tijden, de "dezelfde" kleur van de verf kan verschillen tussen blikjes hebben. Hoewel niet te duidelijk in de kan, kan het overduidelijk op de muur in het bijzonder, als je halverwege gedaan met lees meer...

08/08/2013 01:01

Om ervoor te zorgen dat een uniform mengsel van gips en water wordt verkregen, dient men voorzichtig te zijn bij het ​​mengen. Het is raadzaam om gips toe te voegen aan een afgemeten hoeveelheid water. Beide moeten goed gemengd om klontjes te ontwikkelen in het mengsel voorkomen. Omkering van de mengmethode kan een slecht mengsel. Het mengsel kan het ontbreken van uniformiteit en stel slecht op de muur of het plafond. Bovendien kan water worden gesubstitueerd met melk als uitstekende resultaten gewenst.

 

Een mix van zetmeel en zout is geschikt voor het vullen van kleine scheuren op muren en plafonds. Gelijke hoeveelheden van beide stoffen grondig gemengd met water en gebruikt om de ruimten op te vullen. Evenzo opent nagel gaten op muren kan worden gepatcht op dezelfde manier. De ondergrond moet goed worden gladgestreken na patchen om overtollig materiaal te verwijderen.

 

Gips kan drogen voordat het werk voorbij en worden verspild. Om dit tegen te gaan en dat er geen verspilling optreedt, is het raadzaam om wat azijn bij het mengen van het mengsel. Dit waarborgt de noodzakelijke structuur van het mengsel tot het werk voorbij is.

 

Pleister moet worden toegestaan ​​om goed te drogen voordat over schilderen. Een week is voldoende, waarna schilderij kan worden gedaan.

 

Om ervoor te zorgen dat het oppervlak ruw te pleisteren, moet zand worden aangebracht voor het leggen van de pleisterlaag. Op deze manier kan men een gladde wand of een plafond verwacht. Daar sta je dan, je hebt het zelf gedaan. U kunt nu schoon uw gereedschap en ruimen ongewenste materialen.

 

01/08/2013 22:26

Verbouwen van een woning kan gemakkelijk draai het om in termen van functionaliteit als in esthetische waarde. Of het nu een gezin of individu kiest om te gaan voor het huis schilderen diensten met het oog op de onroerend goed waarde van een huis, woning of gewoon om het huis te maken in betere omstandigheden te verhogen, is er geen andere manier om ervoor te zorgen dat het schilderij klus geklaard is beter, dan om gewoon deel te nemen in een professioneel bedrijf.

 

De commerciële schilderen diensten worden gebruikt in deze gevallen en de wijze waarop het bedrijf probeert deze diensten aanbieden moet professional. Voor hoge gebouwen en commerciële ruimtes, de behoefte aan een professionele beroepsbevolking is gewoon niet te ontkennen. Het bedrijf dat deze diensten zal leveren zal gebruiken professionals bij elke stap van de weg, uit het beheer van het project tot de latere stadia van de werklast.

 

Als voor de residentiële schilderij banen die een veel uitgebreider resource management vereisen, wanneer, bijvoorbeeld, een nieuwe woonwijk moet worden geschilderd in dezelfde stijl, de behoefte aan een professioneel team van deskundige schilders, die de stappen en extra kunnen nemen organisatorische inspanningen om het bloei te zien is absoluut noodzakelijk.

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>