De juiste ontwerpen voor uw huis

23/10/2013 01:57

Er zijn honderden van stencils die u uit met rubberen stempels kiezen kunt die maakt het gemakkelijk om iets naar uw smaak te vinden. U vindt ze op een speciaalzaak, een ambachtelijke winkel of zelfs op het Internet. Echt wanneer u probeert te sieren de muren op deze manier, moet u een stempel die vrij groot in omvang is. Als u iets uitnodigende en huiselijke wilt vervolgens plant ontwerpen neigen te zijn heel goed zoals bladeren en bloemknoppen fern. Nochtans als u kan geen make-up je geest dan kunt u gemakkelijk maken een kleine collage van alle verschillende ontwerpen.

Met de meeste verf typen hoeven geen voorbereiding, maar met hoge of halfglanzende type muren u zult moeten toevoegen een water gebaseerd primer. U kunt beginnen door met behulp van een platte, brede schraper en glad onderaan een zelfs hoeveelheid gezamenlijke verbinding. Meestal is een dikke 1/8 op een 3 x 3 voet gedeelte van de muur ongeveer gelijk. Als u een dikker samengestelde gebruikt dan is het mogelijk dat u de indruk om te kijken een beetje wazig zal veroorzaken.

Wanneer u reeds het gekozen gebied met de compound plaats u gewoon dan het rubber stempel waar u het wilt. Normaal gesproken zul je ongeveer dertig minuten maximale plaatsen alle van de rubberen stempels op de muur voordat het droogt. Als u ervoor zorgt dat de stempels geconfronteerd met verschillende manieren elke keer dat doen je ze dan je zal eindigen met een effect dat eruit als behang ziet. Vele mensen verkiezen dit en gelukkig genoeg als je krijgt niet het gewenste effect meteen dat kunt u altijd starten weer als het duurt dertig minuten om te drogen en dat is genoeg tijd om opnieuw het ontwerp.

Het is altijd beter om secties van 3 x 3 voet doen alvorens over te gaan. Dit zal ervoor zorgen dat u de gewenste resultaten krijgt en het breekt het die in een gemakkelijk te gebied te beheren. Sluit af door te laten de compound grondig drogen en vervolgens genezen voor maximaal 48 uur voordat u verf eroverheen. Waterbasis primer zal verstrekken u voor het afdichten van de compound en dan kunt u met succes verf eroverheen. Altijd voorzichtig niet te laten de verf opvulling het ontwerp zoals dat kan daardoor verliest een deel van de vorm en werking. Opnieuw werken in kleine 3 x 3 voet secties en zodra u klaar met het schilderen van de muren bent, laat ze drogen grondig voordat u geniet van uw handig werk.