Tips om een ​​betere Stukadoren Finish

18/04/2013 22:06

 

Skimming is het proces waarbij een dunne pleisterlaag wordt aangebracht op een wand of plafond van een soepel oppervlak. Vaak aangeduid als raad afwerking, moet het bedrag dat voor een bepaalde taak kan worden berekend op basis van het gebruik 10kg om elke 5 vierkante meter. Dit veronderstelt pleister wordt aangebracht in een dikte van ongeveer 3 mm. Het is vermeldenswaard dat de pleister moet worden opgeslagen in een droge plaats, maar het heeft wel een minimale houdbaarheid, zodat bulk kopen en opslag misschien niet zo'n goed idee, tenzij u gebruik maakt van het in grote en frequente hoeveelheden.

Als u over uw volgende bepleistering  job het is de moeite waard om eerst het reinigen van de gipsplaten. Stof en vuil zal problemen opleveren dus een beetje tijd doorgebracht in voorbereiding zal dividenden later betalen. Als dat al mogelijk lege de kamer of op zijn minst deksel iets van waarde. Niet alleen wil je schade aan meubels etc te voorkomen, maar je wilt ook in staat zijn om door de kamer bewegen ongehinderd, vooral als je werkt aan een plafond wat betekent dat je het hele vloeroppervlak nodig om rond te bewegen inch
 

Als het gaat om de hoeken, ze moeten goed worden voorbereid. Buitenhoeken zijn best afgezet met hoek kralen. Hoek kralen zijn gegalvaniseerd strips, die eenvoudig zijn genageld, met gegalvaniseerde nagels, op de planken. Zolang je de tijd om ze vierkant met een waterpas hebt genomen, het resultaat is een mooie scherpe omslag. De hoek kralen kan worden gesneden met een kleine ijzerzaag of blikschaar, maar het is een goed idee om beschermende handschoenen te gebruiken, zoals de randen kan worden vrij scherp.

Pleister moet worden gemengd met behulp van gelijke hoeveelheden gips aan water, de tijd nemen om te mixen tot een gladde consistentie wordt bereikt. Een hand garde kan hier nuttig zijn. Zodra het gips klaar is nat plaatse bestuur en leeg het gips op het. Een plek boord door de manier, is gewoon een plank van ongeveer een meter vierkante, nuttig voor het vangen van de pleister als u werkt.