Blog

29/07/2013 20:48

Stukadoors zijn betekent niet alleen vloeiend een natte afwerking op wanden en plafonds - stukadoors ook de buitenkant van gebouwen af als goed, met - onder andere materialen - zand, cement en droge voering.

 

En het maakt geen verschil wat voor soort muren een stukadoor kan werken aan - ze kunnen zowel binnen als buiten. Op een dag kon iemands badkamer muur te zijn, de volgende het kan de buitenkant van een winkelcentrum zijn.

 

Dat is een kant van de bepleistering. Een ander is bezig met het herstellen van stucwerk die is beschadigd door opnieuw te maken in een workshop - een vaardigheid op zich - en vervolgens opnieuw te installeren om te brengen een ornamenten plafond steeg, bijvoorbeeld, terug naar zijn volle glorie.

 

Wat voor soort werk als stukadoor doet van dag tot dag, het is van essentieel belang - immers, wat zou een gebouw eruit zonder bepleistering? Dus het is een handel die is in de grote vraag, en altijd zal zijn.

 

Of je nu meer geïnteresseerd in de decoratieve, artistieke kant van bepleistering of je liever daar te zijn op de steigers, heb je veel mogelijkheden in de pleisterwerkzaamheden en een pleisterwerk stage zal je op weg helpen.

 

Als een leerling, zou je werken met een ervaren stukadoor die zal je leren de beste materialen voor elke pleisterwerk eis en de technieken te gebruiken voor elk van hen.

 

U kunt hier ook de kunst van het herstel van sierlijsten en pleisterwerk tijdens het werken naast een vakman, ook.

 

Hoe dan ook, het is niet een pak-en-das beroep: hoe hard je ook probeert niet rommelig te krijgen, zult u meestal eindigen uw werkdag nodig een douche en schone kleren.

 

25/07/2013 20:51
Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat het nu mogelijk is om een beetje van Italië terug naar huis te brengen met de mooie Italiaanse stukadoors afwerkingen die steeds worden steeds populairder.
 
Ik zou aanraden het kiezen van een die een subtiel verschil aan de kamer is bedoeld voor toevoegt. Zo kunt u worden plan om re-gips een natte-kamer, door het toevoegen van een van de Italiaanse invloeden die subtiele blauwe gradiënten mengen in wit aan de top hebben zou je een kamer groter - terwijl als de helling gaat horizontaal dan zou dit te maken de kamer lijken langer.
 
Deze Italiaanse invloeden voegen een unieke afwerking naar een kamer, maar de voordelen zijn niet alleen de look en feel van het oppervlak, de pleister zelf is een zeer goede niet-poreuze oppervlak dat gewoon verdampt het water voordat het een kans heeft om in en beschadigingen krijgen het oppervlak.
 
In de laatste tien jaar van deze Italiaanse stukadoors technieken zijn zeer populair geworden en een aantal consumenten zijn nu geïnteresseerd in het transformeren van hun huis in een beetje van Italië.
 
Terwijl de meeste Britse pleisterwerken technieken zijn geschikt om hun locatie, ze zijn toch meestal vlakte en ongeïnspireerd. Door gebruik te maken van deze ambachtelijke technieken die zijn er al eeuwen kunnen we tot leven brengen van een vermoeide badkamer of inloopdouche, creëren inspirerende kamers om in te wonen en echt beginnen om de kwaliteit bepleistering te genieten zonder dat je het merkt.
24/07/2013 19:21

Buitenschilderwerk is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de grootste investering die u waarschijnlijk zal maken tijdens het leven te beschermen. Voor buitenschilderwerk naar laatste, zijn er noodzakelijke stappen die moeten worden genomen om de buitenkant van uw huis goed voor te bereiden voor het aanbrengen van verf. Naast de prep werk, zijn er enkele belangrijke toepassing procedures die zullen dienen om een ​​mooi ogende paint job die je trots op kan zijn te leveren.

 

1. De eerste stap in de voorbereiding op het buiten schilderen is te druk was uw huis met behulp van M1 en bleekmiddel, zorg ervoor afbladderende verf, vuil, schimmel, groene algen, wespennest, en andere obstakels worden verwijderd. Een keer gewassen, schraap eventuele restant van losse verf af met een scherpe schraper en metalen borstel. Zand elke kaal hout voor te bereiden voor primer. Wees er zeker en dragen een soort van bescherming voor de ogen en dan beginnen aan de top en werk je weg naar beneden, houdt het mondstuk ongeveer zes centimeter afstand van het oppervlak en in een hoek van 45 graden.

 

2. Als u vindt schimmel nog bestaan ​​na dit proces, kan het nodig zijn om bleekwater toepassing op een doek en wrijf deze gebieden. Meeldauw is aangetrokken om de olie in op olie gebaseerde verven, maar zal groeien op latex verf ook. Als meeldauw groeit op uw huis, en je kunt niet schijnen om het volledig te elimineren, wil je misschien een beetje schimmel-remmer toe te voegen aan uw lak. Nochtans, zal ik u een woord van waarschuwing te geven op dit punt. Goede kwaliteit verf al een veilige hoeveelheid schimmel-remmers gemanipuleerd in hun formules. Als u meer mildewcide toevoegen aan uw verf kan ertoe leiden dat uw verf te vroeg vervagen met veel blootstelling aan zonlicht. Laat alle oppervlakken goed drogen voordat breeuwen en priming kale hout.

 

3. Buitenschilderwerk is aanzienlijk verbeterd met de juiste breeuwen. Bij breeuwen trim gevelbeplating, kan de duurzaamheid van de kalefateren gezamenlijke verbeterd worden door het verspreiden van de kraal van kalefateren met je vinger. Dit zal de hechting verbeteren. Bij breeuwen trim baksteen, zorg ervoor dat u een zeer smalle kraal van kalefateren gebruiken, maar niet verspreiden met je vinger, of je zal een puinhoop van de kalefateren lijn te maken en moet uw baksteen reinigen. Gebruik gewoon wat gezond verstand bij het breeuwen. Als u breeuwen Hardie Plank, gebruiken een top kwaliteit elastomeer kalefateren met een hoge rekbaarheid capaciteit. Hardie plank uit en krimpt meer dan de meeste caulks aankan.

 

4. Inspecteer alle metalen oppervlakken voor verf peeling (hekwerken, goten, enz.). Verwijder losse verf met een metalen borstel of macht borstel. Effectieve acryl lijmen primers bestaan ​​op de markt vandaag de dag voor priming blank metaal. Als je zijn schilderen baksteen, controleren op scheuren. Kalefateren scheuren voor het schilderen.

19/07/2013 18:36

Stukadoorswerk zijn altijd gewild. Of het nu een eenvoudige home improvement project of renovatie van uw badkamer, stukadoors speelt een zeer belangrijke rol. Het is een soort baan die speciale vaardigheden vereist en kan alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional.

 

Tegenwoordig zijn de meeste van de bewoners te maken thuis verbeteringen elk jaar aan de waarde van uw huis te verhogen. Huiseigenaren kiezen voor stukadoorswerk om zich te ontdoen van de saaie en grauwe uitstraling van het huis en ook om een ​​betere architectuur krijgen. Men kan kijken voor het pleisteren aannemers in verschillende steden die u kan bieden met de beste dienstverlening.

 

Verschillende Types van Stukadoren Projecten

 

In de snel veranderende wereld van vandaag, de meeste huiseigenaren liever de klus te klaren door deskundige professionals. Vanwege de vraag van stukadoorswerk in de home improvement-industrie, een aantal van de bepleistering aannemers zijn het opladen van een vrij fors bedrag.

 

Houd uw budget in het achterhoofd, terwijl je op zoek bent naar een pleisteren professional voor uw project. Verschillende professionals werken op verschillende stukadoors projecten op basis van hun vaardigheden en het vermogen. Vergeet niet dat een klant altijd op zoek naar werk van hoge kwaliteit.

 

Kijk naar de volgende pleisterwerken projecten waar de professionals werken:

1. Pebble onstuimige

2. rendering

3. koof

4. Damp natuurlijk Installatie

 
17/07/2013 23:32

1. Kies uw kleur - Het schilderen van een gepleisterde huis is alles over het zetten van uw persoonlijke smaak op elkaar, dus zorg ervoor dat je kiest een kleur in die je liefde als je klaar bent om te beginnen. U zult willen gebruiken acrylverf, omdat hierdoor het stucwerk te ademen.

Verschillende kleuren worden vaak geassocieerd met verschillende betekenissen, dus je wilt je tijd nemen en kiezen voor een tint die past bij uw persoonlijke stijl. Hierdoor zal een lange weg naar echt aanpassen van uw woning en het maken van een sterke verklaring gaan.

2. Breng een Primer - Het aanbrengen van een primer wanneer je verf van uw huis stucwerk exterieur zal het gemakkelijker maken om een geweldige look te bereiken. Dit is een bijzonder belangrijke stap om te nemen als je moet veel reparaties uit te voeren aan de oppervlakte op voorhand, want de primer zal helpen de verf zich aan de nieuw veranderde delen van het oppervlak.

3. Verf de Surface - Dit is eenvoudig. Bij het schilderen van een gepleisterde huis, je wilt kijken naar de schaduw van de verf die u gebruikt om te bepalen hoeveel lagen aan te brengen.

Als u neer te zetten een donkerdere tint dan degene die er al is, dan moet je misschien maar een likje verf nodig. Als de nieuwe verf gaat lichter dan wat er al op zijn plaats zijn, dan zul je waarschijnlijk moeten twee lagen.

Wanneer u uw verf aan te brengen, neem een ​​kijkje op wat je gedaan hebt en kijk of je tevreden bent met het resultaat. Zo niet, dan gelden andere jas voor een meer prominente uitstraling. Klik hier voor de website voor meer informatie over Stucwerk schilderkunst kennen.

 

15/07/2013 15:38
Schilderen is een van die activiteiten die veel huiseigenaren zich graag doen, zowel om kosten te besparen en een leuke DIY project dat het hele gezin kan deelnemen aan en genieten. Maar als je niet de juiste methoden en goede technieken te gebruiken, kan uw huis het interieur verf baan er meer uitziet als een kunstproject misgegaan.
 
Hier is hoe u uw doe-paint job blik zo professioneel mogelijk te maken:
 
1. Tape Floor Edges.
De snelste en eenvoudigste manier voor een paint job te amateuristisch is om verf druipen en vlekken hebben op de vloer rond de muren, vooral wanneer het is zo makkelijk om dit soort lozingen en ongevallen te voorkomen. Lag altijd plastic of een bekleding op de vloer voordat u begint en tape de randen naar beneden. Gebruik ook schilderstape rond de omtrek van de vloer te houden van dribbel op het gieten of de vloer als je naar beneden naar de onderkant van de muur.
 
2. Altijd Prime.
Veel mensen zullen afzien van het gebruik primer als ze schilderen hun muren een lichte kleur, maar primer heeft meer dan een functie. Een goede laag primer zal houden verf op je muren langer en het zal helpen om de verf applicatie zelfs over muren en deuren.
 
3. Gebruik een extensie Roller and Roll van boven naar beneden, van links naar rechts.
Dit is de sleutel in het maken van dat uw muren zijn niet links met strepen of rare verf lijnen. Toepassing meer druk om de niet-ondersteunde kant van de verfroller, en houdt die kant iets schuin naar links. Deze truc zal ook helpen voorkomen rollenbanen.
 
4. Kies de juiste hulpmiddelen.
Verf trays en kleine rollen zijn voor de amateurs. Om uw verf baan eruit te laten zien alsof het werd behandeld door een pro, kiezen in plaats daarvan voor een groot (5 liter of meer) emmer en een metalen emmer rooster. Het raster klikt op de emmer en kunt u eenvoudig verf rollen op uw roller, zonder dat overtollige en helpt om morsen die gemakkelijk gebeuren wanneer je verf lade op de vloer te voorkomen.
 
5. Verf op droge dagen, in plaats van Vochtige Ones.
Verf droogt veel sneller bij droog weer, terwijl de dagen wanneer er veel vocht in de lucht belemmeren droogtijden. Bespaar jezelf de hoofdpijn en probeer te schilderen als het droog weer, zodat u snel een paar lagen verf zonder te hoeven wachten zo lang tussen applicaties.
 
6. Bedek Deurknoppen met plastic.
Als u ooit hebt geprobeerd om opgedroogd verf afschrapen van deurknoppen en handgrepen, weet je het is geen gemakkelijke taak. Vermijd dit door het gebruik van plastic boterhamzakjes om uw deurknoppen te dekken, en het gebruik van schilderstape om de randen te beveiligen.
09/07/2013 20:09
Schilderen van uw huis is een leuk en spannend project. Transformeren van uw muren is een grote kunst omdat het kiezen van de juiste kleuren verf en matchen met de juiste interieur is geen gemakkelijke job. Vaardigheid, ervaring en kennis opbrengst hoogwaardige resultaten. Er zijn verschillende bedrijven die schilderij diensten bieden net zoals je computer reparatie zal vinden. Schilderen is een ingewikkelde taak en vergt veel van hard werken, aandacht en zorg. Daarom is het beter om de diensten van de schilderkunst professionals als je een computer reparateur zou inhuren als uw computer moet diensten in te huren.
 
Hier is hoe je zou moeten nemen van de schilderkunst project van uw huis:
 
1. Volg de Trends
Schilderen van uw huis met de kleuren van het seizoen kan erg verleidelijk. Gidsen worden uitgegeven, zodat huiseigenaren ideeën kunnen kopiëren naar hun huizen te renoveren. Dit is ook belangrijk als je een klein budget omdat je niet wilt dat de kans op fouten en blunders te nemen. Schilderij bedrijven zijn zich bewust van de nieuwe trends, maar als je een specifieke stijl hebben gekozen, maken het van tevoren aan hen bekend. Bovendien, voordat u een kleur af te ronden, een kijkje nemen op de grootte van uw huis en het interieur, omdat het een enorme impact op de esthetiek zal hebben.
 
2. Het toepassen Latex Verf dan Olieverf
Veel huiseigenaren zijn van mening dat door dit te doen, moeten ze minder tijd, geld en moeite, dat is een misleidend begrip te brengen. Als u ook van plan bent om dit te doen, bedenk dan dat het zal resulteren in uw muurverf kraken in minder dan een week. Dit betekent duidelijk dat je zal moeten herinvesteren dezelfde hoeveelheid geld in het krijgen van een schilderij baan. Dit is vergelijkbaar met een situatie wanneer u het huren van een onervaren computer reparateur en vervolgens opnieuw te huur iemand anders om de schade veroorzaakt door de voormalige repareren.
 
3. Niet van toepassing zijn dezelfde soort van Paint tot Alle ruimtes
De kleuren en de kwaliteit van de verf die u gebruikt in uw parkeerplaats te gebruiken zal niet geschikt zijn voor gebruik in uw slaapkamer. Verven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt ze vinden in oliebasis en latex formules evenals kiezen uit een verscheidenheid aan afwerkingen die variëren van semi-gloss aan hoogglans en een flatscreen. Slaapkamers moeten worden geschilderd met een vlakke afwerking terwijl waterbestendig, hoogglans lak is ideaal voor badkamers.
08/07/2013 18:06

Met behulp van stucwerk op een gebouw is zijn aanpassingsvermogen aan vele verschillende soorten van architectonische stijlen. Pigment kan worden toegevoegd aan stucwerk aan de kleur te veranderen, en texturen kunnen worden gemaakt om de pleister eruit baksteen, steen of hout te maken. In de oudheid werd het gebruikt om architectonische ontwerpen (reliëfs) te creëren. Soms extra materiaal worden toegevoegd aan het stucwerk zijn duurzaamheid en flexibiliteit.

Veel huizen hebben stucwerk gevelbeplating, vooral gebouwen met een mediterrane of Spaanse stijl. Stucwerk wordt ook gebruikt als een interieur afwerking.

Net als de meeste bouwmaterialen, kan stucwerk beschadigd raken na verloop van tijd. Scheuren kunnen worden weergegeven, en gaten. Er kan ook worden chippen, vooral rond of in de buurt van de hoeken. Kraken is meestal het gevolg van de schikking. Hoewel stucwerk kraken kan een normaal onderdeel van een gebouw verouderingsproces te zijn, het kan ook een teken zijn van meer ernstige funderingsproblemen zijn. Elke stucwerk schade moeten worden geïnspecteerd door een stichting reparatie deskundige om ervoor te zorgen dat de oorzaak van het kraken behoorlijk is geïdentificeerd en volledig gecorrigeerd.

Wanneer een gat of scheur, moet snel worden hersteld om verdere schade en achteruitgang te voorkomen. Water kan het gebouw binnen via gepleisterde muur barsten, waardoor rot en andere structurele problemen, die uiteindelijk meer uitgebreide en dure reparaties nodig zijn. De snelheid waarmee het water wordt een gebouw binnen via een gepleisterde crack zal afhangen van de grootte en diepte van de scheur, en waar het zich bevindt. De hoeveelheid wind in het gebied kan ook invloed hebben op de mate van indringing van water.

Huis reparatie van stucwerk kan moeilijk zijn, vooral als je nodig hebt om texturen en kleuren passen. De stichting scheur te herstellen moet ook waterdicht. U zult ook willen ervoor zorgen dat eventuele onderliggende structurele problemen of omstandigheden waardoor het kraken worden ook aangepakt. Een stichting aannemer kan grondig te inspecteren uw woning en geven u waardevolle feedback over stucwerk reparaties en eventuele andere gebouw of stichting scheur te herstellen problemen die mogelijk moeten worden gecorrigeerd.

 

 

04/07/2013 19:19

Hier zijn enkele handige tips die u kunt volgen als je werkt op dat kleine pleisterwerk eis dat uw huis nodig heeft. Je hoeft alleen te gaan naar het huis verbetering winkel en koop het gips mengsel dat je nodig hebt om het werk te doen. Er zijn verschillende variaties die je kunt vinden. Het enige wat je hoeft te doen is vragen het winkelpersoneel en nog wat advies over de juiste keuze voor uw wand of plafond. U zou kunnen worden gezien een aantal keuzes op basis van het materiaal dat moet pleisterwerk.

Tip # 1:

Als je gaat om spijker gaten of kleine scheurtjes patchen, gebruik gewoon zetmeel en zout. Gewoon mixen deze in gelijke delen. Voeg water in het mengsel en met een kleine hoeveelheid water, zal u uw gips klaar voor die gaten. Vul ze in en vervolgens het oppervlak glad.

Tip # 2:

Pleisters gemakkelijk stevig geworden terwijl het doen van reparaties of tijdens het project. Het is raadzaam om een kleine hoeveelheid witte azijn toe te voegen, en dan meng het voortdurend om het mengsel te verzachten. Wanneer je de afgeleide structuur, kunt u blijven werken door niet verspillen geen pleisters en het maximaliseren van het in plaats daarvan.

Tip # 3:

Laat de pleister te drogen voor ongeveer een week voor het schilderen om ervoor te zorgen dat de pleister stevig zal blijven en zal langer duren lees meer...

 

25/04/2013 15:04

 

Er zijn veel belangrijke factoren om te overwegen, terwijl plukken op verf kleuren voor het huis. Er zijn een flink aantal geweldige manieren om uit te kiezen bij het selecteren van hen toe te passen op de muren van het huis. Een belangrijke factor is om kennis van en vertrouwd met het patroon van veranderingen in kleur. Op de top van dat, wat onmiskenbaar nuttig bij het helpen van iemand terwijl het kiezen van kleuren is het kleurenwiel. Bovendien is een belangrijke factor om diep worden beschouwd is hoe de geselecteerde degenen zal aanvullen en overeenkomen met de meubels, decoraties of objecten die in de ruimte.

Een van de dingen die is uiterst belangrijk bij het kiezen van kleuren verf is de bekendheid met de terminologie. Deze voorwaarden zijn nuttig bij het bepalen van de patronen van kleur verandert. De meest essentiële voorwaarden voor de kleuren zijn waarde en ondertonen. Waarde is de duisternis of de helderheid set voor een kleur. Beide uitersten, de lichtste en donkerste, kan een groot verschil in de ruimte te maken. Waarde moet zorgvuldig worden bestudeerd en gebruikt bij het selecteren van verfkleuren, omdat er niet altijd de noodzaak kleurvariatie, maar het verschil in kleurwaarde zal een groot verschil maken. Ondertoon zijn het gebruik van zeer subtiele kleurveranderingen in de kleuren verf en het zal iemand met een goede hoeveelheid ervaring om het verschil te vertellen verlangen indien de veranderingen in kleuren zijn subtiel genoeg om te worden genegeerd. En weten hoe dit te doen zal helpen in het bereiken van dit effect. Het aspect het meest ongrijpbare in kleuren is de ondertoon dat een ongetrainde oog is het meest waarschijnlijk om de veranderingen in kleur over het hoofd. Terwijl de waarde voortdurend in het schilderen van een huis kan worden gewijzigd, moet ondertoon statisch zijn en niet veranderen voortdurend. De constante wisseling van ondertoon is zeer waarschijnlijk schade aan het oorspronkelijke doel ondertonen dienen te zijn. Door te weten deze voorwaarden, kunnen kleuren zorgvuldig worden gekozen.

Het kleurenwiel is zeer belangrijk bij de keuze van kleuren verf. Er zijn vele kleuren in deze wereld en de kleuren hebben een zeer grote invloed op alles wat we kunnen waarnemen met onze ogen. Naast het schilderen van het huis muren, kunnen kleuren heel belangrijk zijn in andere gebieden, zoals mode-en olieverf. Een kleurencirkel zal helpen bij het bepalen hoe kleuren zijn in staat om elkaar aan te vullen om elkaars schoonheid beter weer te geven. Dit is vooral handig voor mensen die het moeilijk hebben in het maken van beslissingen over de te gebruiken kleuren in het schilderen van het huis te hebben.

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>