Italiaanse Decorative Stukadoors

25/07/2013 20:51
Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat het nu mogelijk is om een beetje van Italië terug naar huis te brengen met de mooie Italiaanse stukadoors afwerkingen die steeds worden steeds populairder.
 
Ik zou aanraden het kiezen van een die een subtiel verschil aan de kamer is bedoeld voor toevoegt. Zo kunt u worden plan om re-gips een natte-kamer, door het toevoegen van een van de Italiaanse invloeden die subtiele blauwe gradiënten mengen in wit aan de top hebben zou je een kamer groter - terwijl als de helling gaat horizontaal dan zou dit te maken de kamer lijken langer.
 
Deze Italiaanse invloeden voegen een unieke afwerking naar een kamer, maar de voordelen zijn niet alleen de look en feel van het oppervlak, de pleister zelf is een zeer goede niet-poreuze oppervlak dat gewoon verdampt het water voordat het een kans heeft om in en beschadigingen krijgen het oppervlak.
 
In de laatste tien jaar van deze Italiaanse stukadoors technieken zijn zeer populair geworden en een aantal consumenten zijn nu geïnteresseerd in het transformeren van hun huis in een beetje van Italië.
 
Terwijl de meeste Britse pleisterwerken technieken zijn geschikt om hun locatie, ze zijn toch meestal vlakte en ongeïnspireerd. Door gebruik te maken van deze ambachtelijke technieken die zijn er al eeuwen kunnen we tot leven brengen van een vermoeide badkamer of inloopdouche, creëren inspirerende kamers om in te wonen en echt beginnen om de kwaliteit bepleistering te genieten zonder dat je het merkt.