6 Pro Schilderen Tips

15/07/2013 15:38
Schilderen is een van die activiteiten die veel huiseigenaren zich graag doen, zowel om kosten te besparen en een leuke DIY project dat het hele gezin kan deelnemen aan en genieten. Maar als je niet de juiste methoden en goede technieken te gebruiken, kan uw huis het interieur verf baan er meer uitziet als een kunstproject misgegaan.
 
Hier is hoe u uw doe-paint job blik zo professioneel mogelijk te maken:
 
1. Tape Floor Edges.
De snelste en eenvoudigste manier voor een paint job te amateuristisch is om verf druipen en vlekken hebben op de vloer rond de muren, vooral wanneer het is zo makkelijk om dit soort lozingen en ongevallen te voorkomen. Lag altijd plastic of een bekleding op de vloer voordat u begint en tape de randen naar beneden. Gebruik ook schilderstape rond de omtrek van de vloer te houden van dribbel op het gieten of de vloer als je naar beneden naar de onderkant van de muur.
 
2. Altijd Prime.
Veel mensen zullen afzien van het gebruik primer als ze schilderen hun muren een lichte kleur, maar primer heeft meer dan een functie. Een goede laag primer zal houden verf op je muren langer en het zal helpen om de verf applicatie zelfs over muren en deuren.
 
3. Gebruik een extensie Roller and Roll van boven naar beneden, van links naar rechts.
Dit is de sleutel in het maken van dat uw muren zijn niet links met strepen of rare verf lijnen. Toepassing meer druk om de niet-ondersteunde kant van de verfroller, en houdt die kant iets schuin naar links. Deze truc zal ook helpen voorkomen rollenbanen.
 
4. Kies de juiste hulpmiddelen.
Verf trays en kleine rollen zijn voor de amateurs. Om uw verf baan eruit te laten zien alsof het werd behandeld door een pro, kiezen in plaats daarvan voor een groot (5 liter of meer) emmer en een metalen emmer rooster. Het raster klikt op de emmer en kunt u eenvoudig verf rollen op uw roller, zonder dat overtollige en helpt om morsen die gemakkelijk gebeuren wanneer je verf lade op de vloer te voorkomen.
 
5. Verf op droge dagen, in plaats van Vochtige Ones.
Verf droogt veel sneller bij droog weer, terwijl de dagen wanneer er veel vocht in de lucht belemmeren droogtijden. Bespaar jezelf de hoofdpijn en probeer te schilderen als het droog weer, zodat u snel een paar lagen verf zonder te hoeven wachten zo lang tussen applicaties.
 
6. Bedek Deurknoppen met plastic.
Als u ooit hebt geprobeerd om opgedroogd verf afschrapen van deurknoppen en handgrepen, weet je het is geen gemakkelijke taak. Vermijd dit door het gebruik van plastic boterhamzakjes om uw deurknoppen te dekken, en het gebruik van schilderstape om de randen te beveiligen.