Blog

27/03/2013 19:15

 

Veel mensen hebben problemen met hun gestucte plafonds, en dit is het soort ding dat bijna iedereen niet zal proberen op te lossen op hun eigen. Sommigen doen proberen, maar het ziet er niet erg goed.

Stucco heeft veel verschillende variabelen met betrekking tot de manier waarop het eruit ziet. Het ziet er misschien een beetje schaars en fijne korrel. Het is misschien dicht uitzien met fijnkorrelig. Het lijkt misschien grof en zwaar of is het misschien zelfs gewoon uitzien als een hobbelige plafond.

Een professionele stucwerk sproeier mens in staat zal zijn om de textuur en consistentie van uw stucwerk plafond overeenkomen. Zoals hij dat doet dit door aanpassing van de opening van de spray straalmondstuk en optellen of aftrekken van de hoeveelheid water in het mengsel. En natuurlijk zijn ervaring en expertise op stucwerk spuiten.

Elke plafond dat moet stucwerk gespoten moet een goede uitvalsbasis, als je een knobbeltje of een dal in uw plafond zal het nog steeds weergegeven met stucwerk, dus je moet je plafond vast te stellen, dus het zou goed uitzien zonder stucwerk eerst. De reparatie hoeft niet een spiegelafwerking maar hoe beter de afwerking hoe beter het stucwerk lijkt te zijn.

Enkele leuke dingen die je kunt ook met stucwerk is terwijl het nog vochtig is kun je voorzichtig gaan over het met een bepleistering blad te geven dat de moderne Californië look. U kunt ook een kleine hoeveelheid lees meer...

 

26/03/2013 20:40

 

Venetiaanse pleister is niet een techniek om worden geprobeerd door de beginner. Het vereist een zorgvuldige voorbereiding van het oppervlak, de beheersing van specifieke tools, en efficiënte toepassing van materialen. Terwijl veel mag aannemen dat de lagen van gips zou hoge oneffenheden, de intense polijsten zo is de techniek eigenlijk belicht onvolkomenheden, met inbegrip van primer infusen en strijkranden in de modder. Om dit te voorkomen, moeten gipsplaten worden afgewerkt op niveau 5 - afgeplakt met drie lagen van modder en bedekt met een dunne laag van gipsplaten verbinding. De muur moet dan worden voorbehandeld met een grondlaag van kalk verf of een hoogwaardige matte primer.

Venetiaanse gips vereist de toepassing van meerdere dunne lagen materiaal; twee-zeven wordt beschouwd als een minimale hoeveelheid. Met behulp van een spatel, zijn de lagen van gips voor het eerst toegepast, en vervolgens gepolijst (gepolijst) met een troffel als het droog aanvoelt. Het gebruik van iets anders dan roestvrij staal gereedschap zal in het teken van de pleister en gereedschappen moeten worden gehouden glad en vrij van vuil. De afgewerkte gecombineerde dikte van de lagen zal slechts 1/8-inch. Zodra een laag pleisteren wordt gestart op een muur moet worden afgewerkt op dezelfde dag en een natte kant moet te allen tijde. Polijsten kan in verschillende mate, waaruit onderliggende lagen en het toevoegen van glans aan het oppervlak. Nadat de lagen zijn voltooid, moet de wand drogen gedurende enkele dagen. Het oppervlak wordt vervolgens afgesloten met een synthetische was of kit die wordt afgeveegd of droogde op. Dit beschermt het oppervlak tegen vocht en vuil. Bijkomende effecten kunnen worden toegevoegd op dit punt - gekleurde was kan worden stenciled op de muur om een ​​ingelegde effect, kan micapoeder worden toegevoegd voor een metallic glans.

Venetiaans stucwerk is een mooie afwerking dat een unieke en mooie oppervlakte variërend van glanzend marmer te warm en versleten kunnen creëren. Het biedt een duurzaam oppervlak dat de kunstenaar techniek en visie weerspiegelt. Het is echter zowel arbeidskrachten en vaardigheden intens, dus het is best overgelaten aan degenen met de opleiding en de praktijk om de knie hebben het.

 

25/03/2013 18:41

 

Gips is nog steeds op grote schaal beschikbaar, maar zelden gebruikt. Just check het schilderij gangen van uw lokale huis verbetering centrum en je zult het gemengd zien in met stopverf en vulmiddel. De reden voor de ondergang was de uitvinding van de gezamenlijke compound. In tegenstelling tot gips, gezamenlijke verbinding (of gipsplaten compound) is gemakkelijk om te werken met. Het is langzaam op te zetten en hard, is zeer makkelijk te schuren, mengt gemakkelijk, kan zijn gekocht al-gemengd, en is gemakkelijk schoon te maken. Joint compound werkt door eenvoudigweg het water te laten verdampen uit, waardoor de harde, witte spul op de muur.

Gips, daarentegen, wordt snel op, zoals cement hard, zeer moeilijk werken zodra het begint op te zetten, is het moeilijk om schoon te maken, en moet worden gemengd als nodig en in grootheden worden gewerkt snel. Pleister als het wordt ingesteld, is eigenlijk een chemische reactie tussen de vaste gips en water.

Om deze reden, joint compound is de natuurlijke keuze voor de meeste nieuwe woningen en patching banen. Echter, gips is veruit het superieure product. Een gips wand is rock hard, heeft een solide sound, en voelen, is niet gemakkelijk beschadigd of gekrast, en kan weerstaan ​​sommige misbruik. Deze eigenschappen maken voor een aantal interessante renovatie en reparaties lees meer...

 

22/03/2013 13:50

 

Hoewel stalen frame is al door de geschiedenis heen, is het onlangs ervaren van een grote comeback. Dit is vanwege zijn eenvoudige, maar stijlvolle, uitstraling. Zijn slanke lijnen en lage profielen zorgen ervoor dat u altijd het meeste licht mogelijk uit uw ramen te krijgen. Lang gebruikt om zijn duurzaamheid en stijl, in het oog springende stalen ramen en deuren zien er het beste wanneer gebruikt naast andere historische bouwmaterialen.

Stucco is een materiaal dat ziet er geweldig uit met stalen ramen en deuren. Stucwerk een aggregaatmateriaal, gemaakt van een mengsel van steen, grind of modder, een bindmiddel, zoals lijm en water. Stucwerk is glad, maar toch gestructureerd, biedt een mooie achtergrond voor stalen frame. Omdat stucwerk is relatief subtiel, wordt de framing toegestaan ​​om de centraal staan​​. Stucco kan ook worden gekleurd, voor een beetje contrast.

Brick is een andere grote wedstrijd voor stalen ramen en deuren. Brick is ook al eeuwen en is al lang gewaardeerd om zijn duurzaamheid en elegante stijl. In feite baksteen een van de meest geliefde bouwmaterialen in de wereld. Het is gebruikt in landen over de hele wereld gedurende het grootste deel periodes van de geschiedenis. Waarom niet overeen met de oude wereld stijl, met oude wereld stijl en het gebruik van baksteen met uw stalen frame?

Hoewel beton is pas sinds de twintigste eeuw, kan het ook een fantastische wedstrijd voor de stalen frame. Concrete heeft een subtiele, eenvoudige uitstraling en deze eenvoudige styling zou laten het staal glans in al zijn glorie. Als een aantal andere materialen, beton worden gekleurd tijdens het mengproces. Dit betekent dat als je een beetje contrast willen al dat grijs en zilver, je mag het hebben.

 

19/03/2013 00:38

 

Hieronder is een lijst van voorbeelden waarin welk soort schade stucwerk mislukking kan leiden en de daaruit voortvloeiende gevaren voor de gezondheid.

Cosmetische problemen:
-Cracking
-Breaking
-Rotting

structurele problemen
-Wood Schade
-lekken
-Vocht en schimmel op structurele Columns

Gevaren voor de gezondheid van Mold Exposure
-Ademhalingsproblemen
-Neus & Sinus Congestion
-Neus, Keel, Skin & oogirritatie
-Centraal zenuwstelsel

Hoe wordt Stucco Failure identificeren
Er zijn verschillende verklikker tekenen van stucwerk mislukking. Neem een ​​kijkje op de binnen-en buitenkant van uw huis, als u merkt dat een van de tekenen hieronder, kan uw huis worden ervaren stucwerk mislukking.

Exterior Signs
-Barsten of breken
-Brown strepen onder de hoeken van ramen of waar de ramen zijn samengevoegd
-Brown strepen op kruispunten van muren en daken
-Interior Signs

Lekkende ramen of deuren
-Bodems van ramen zijn verkleurd
-Base trim is kromgetrokken
-Wet tapijt
-Muffe geur in de woning

Als een huis bouwer en renovatie van woningen aannemer, kom ik stucwerk falen heel vaak. In de meeste gevallen huiseigenaren zijn niet eens van bewust dat ze een probleem hebben tot zijn ontdekt bij het vervangen van ramen of het toevoegen van een aanvulling op hun huis.

 

15/03/2013 21:52

 

Uw huis is de woonplaats waar je moet vreedzame stabiliteit. Dit is de enige plek op aarde waar je jezelf kunt zijn, zonder remmingen. U wilt alle mogelijke zorg van deze woning en strategische home improvement initiatief geeft u de hefboom om te zorgen voor uw huis op de juiste manier te nemen. Schilderen diensten toevallig een belangrijk onderdeel van een renovatie proces dat u wilt starten in uw huis zijn. Efficiënte huis schilderen diensten kunt de hele look van uw huis op basis van kennis en ervaring. Het is belangrijk dat de juiste groottes gebruikt. Laten we eens een kijkje nemen op de stijlen die zij kunnen nemen om een face lift te geven aan uw huis.

meanderen
Juiste meanderen technieken gaan rijke dividenden uit te keren als ze creëren bespringen effect. Ervaren thuis schilders altijd vertrouwen op deze techniek als het gaat om deppen de muur. Om ervoor te zorgen dat het het werk maar gedaan op een foto perfecte manier je nodig hebt penselen. U kunt ook gebruik maken van vodden naar een rauwe blik op de muren te creëren. Je moet opletten dat de lap goed is gedoopt in verf en veegde over de muren. Met meanderen en lap rollen kunt u speciale verf effecten op het interieur van uw muren.

sponzen
Sponzen is ook bekend als spons schilderij. Het is in feite een effectieve manier om levendige texturen toe te voegen en diepte aan een binnenwand. Om het beste uit deze techniek te krijgen kun je het een punt dat het huis schilders die u hebt ingehuurd gaat om twee tinten van eenzelfde kleur te gebruiken. Wees voorzichtig op het ogenblik dat de kleur op de muren. U moet op of de kleur stempel op de muren met behulp van de spons klik hier voor meer informatie over muurschildering technieken te leren kennen.

13/03/2013 22:26

 

Deze dagen, zijn er zo veel soorten deuren voor uw kast om uit te kiezen. Als zodanig, de keuze is echt aan jou. U kunt ervoor kiezen om een ​​afgewerkt product dat je gewoon installeren in uw keuken of badkamer te kopen, of u kunt een onvoltooid product te kopen en gewoon doen andere extra werk op uw eigen. Het lijkt er echter op dat meer en meer mensen nu de voorkeur aan hun creatieve sappen aan het werk gezet door het kopen van onafgewerkte producten zoals de verftoepassingen kastdeuren. In het geval dat u kiest voor deze deuren is het belangrijk om op te merken dat er een bepaalde manier te gaan over het beëindigen van de deuren van uw kasten. Hieronder zijn een paar tips die u kunnen helpen om te komen met goed geschilderd verftoepassingen kastdeuren.

Kortom, de meest voorkomende vormen van verftoepassingen deuren voor uw kasten zijn degenen gemaakt met behulp van massief hout en degenen gemaakt met behulp van hardhout rails. Het is absoluut essentieel dat u de juiste stappen te volgen bij het ​​schilderen van deze deuren. Bijvoorbeeld, als u van toepassing welke vorm dan latex verf zonder goed voorbereid, is de kans groot dat je eigenlijk zou een slechte afwerking hebben. Het eerste ding dat je hoeft te doen is het toepassen van de sealer primer. Kiezen voor een kwaliteit primer, een die droogt in enkele minuten, bij voorkeur een die droogt in minder dan 30 minuten. U kunt zelfs gebruik maken van een spuitbus primer.

Hoewel er verschillende kleuren om uit te kiezen, dan zou wit zijn de beste keuze, want je kunt gemakkelijk identificeren van elk vulling die moet worden gedaan. Natuurlijk heb je de vrijheid om te doen wat je wilt in termen van het kiezen van de kleur, maar wit zou het beste als je de juiste afwerking. Zorg ervoor dat alle zijden en randen gelijke afgedicht rond dezelfde tijd, zodat ze opdrogen op ongeveer dezelfde tijd. De tweede stap is het aanbrengen van de vulling laag. U zult merken dat als u ervoor kiest de deuren gemaakt van lees meer...

12/03/2013 16:50

 

Laat uw talent schitteren op uw interieur muurverven en geef uw esthetische en artistieke verbeelding een realiteit. Verf je kamers, muren, huis of werkruimte precies zoals u dat wilt. Schilderen is een werk van creativiteit & kunst, een samenvoeging van een perfecte kleur combinatie en vereist een aantal vaardigheden. Wanneer uw huis of werkplek, zowel interieur als exterieur, vereisen een schilderij kunt u een professioneel en gespecialiseerd schildersbedrijf bellen of kunt Do It Yourself (DIY). De meerderheid van de mensen die graag op een professioneel bedrijf vertrouwen voor decoratie en schilderen van hun huizen, kantoren of laboratoria die een groot volume aan werk te doen is. In feite zijn er een aantal onderscheiden voordelen van het inschakelen van een professionele dienstverlener die de reputatie en de vaardigheid van kwaliteit vakmanschap, project management, en klantenservice. Maar bij de planning van een woonkamer, studeerkamer of werkplaats schilderen, mensen soms willen vertrouwen op hun eigen voorkeur en creativiteit. Maar het schilderen van de binnenmuren kan soms moeilijker dan je ooit had durven dromen. Hier volgen enkele tips en adviezen voor uw gelukkige wandschildering:

Voorbereiding

Voordat u begint met het schilderen van de muren, zorg ervoor dat het oppervlak netjes is en er voldoende ruimte. Was de muren en wachten tot ze gedroogd. Schik alle kwasten, rollers, verf containers en andere nodige instrumenten op basis van de grootte, het type en kleuren, zodat ze handig zijn wanneer dat nodig is.

Dekking van de Furniture

Maak de onnodige objecten gescheiden en dek ze af. U kunt gebruik maken van oude kranten, kleefband of plastic verpakking vellen aan de objecten die je niet schilderen dekken. Start het schilderen van de rand en ga dan verder naar de grens en dan eindelijk klaar bent met uw eerste ronde. Wanneer u klaar bent met het hele gebied, concentreren op de finishing touch lees meer ...

 

11/03/2013 23:06

 

 Van iedereen die op zoek om te leren of te verbeteren basisvaardigheden in huis zorg en onderhoud aan nieuwkomers die willen worden professionele vakman in de bouw, zijn er cursussen in pleisterwerk, sanitair, tegels, keuken montage, versieren, metselen of timmeren die u kunt nemen.

Het is belangrijk bij het begin beginnen in deze velden. Het blijft van belang als je eenmaal hebt gestart carrière, om er zeker van hard werken en kwaliteit van de resultaten worden geleverd met consistentie. Het bouwen van een sterke reputatie met een tevreden klantenbestand leidt tot verwijzingen, en een toekomst gevuld met potentiële banen. Het beveiligen van stukadoors contracten als je eenmaal hebt ingesteld jezelf in de industrie is niet een verre schreeuw. Hoewel, promotie, het plaatsen van advertenties, marketing allemaal gaan een lange weg, het leveren van de juiste boodschap discreet en vooral door klanten is de meest effectieve branding. Het spreekt voor zich. Oefenen handel in de bouw is niet recessie proof. Nog steeds, terwijl de bouw in de wacht tijdens de recessie, algemene huis-en gebouwenautomatisering onderhoud vereist taken zoals keuken montage en sanitair, ongeacht gedaan worden. Loodgieter cursussen in Manchester leren basis nat sanitair. Dit stelt u in staat tot het nemen van eventuele gerelateerde huis projecten zoals pleisterwerk, tegelwerk en timmerwerk zonder knoeien de leidingen of onbewust scheuren leidingen. Het bespaart tijd van wachten op iemand om binnen te komen om te zorgen voor de radiator of de gootsteen, in plaats van alleen het zelf te doen en het invullen van uw totale project ononderbroken.

Mengen gips met water geeft van warmte als gevolg van de chemische reactie optreedt. Om deze reden is het belangrijk om gips afkoelen voordat het gebruik als het kan ernstige brandwonden veroorzaken. Mensen die regelmatig werken met gips kan ook last hebben van silica of asbest inademen. Zowel silica en asbest kankerverwekkend zijn. Daarom is het belangrijk en wenselijk dat een beginnende wordt een leerling bij een ervaren stukadoor  die ervaring heeft met de pleisterwerk bedrijf en kan hem leren hoe je goed gebruik maken van de materialen en gereedschappen.

Elk decennium heeft zijn toepassingen voor gips en daarmee voor de bepleistering bedrijf. Bepleistering is een van de oudste ambachten in de bouw steeds beoefend door de mens. Het werd gebruikt door de Egyptenaren in hun piramides en de Grieken om fresco's te schilderen. Tot op heden gebruikte werkwijzen zijn vrij identiek. Gips wordt gebruikt in de architectuur, kunst, geneeskunde, in de keramische industrie, in brandbeveiliging, zelfs in Hollywood om sets te creëren. Gips wordt ook gebruikt door kunstenaars om vormen met behulp van natte gipsverbanden te maken. Voor de kunst en externe lijsten of muurschilderingen in de architectuur, het biedt een groot oppervlak om te schilderen op, hoewel de verf vaak moet regelmatig worden vernieuwd door verdamping van oliën. Gips wordt ook gebruikt door onderzoekers om mallen van voetafdrukken of band opdrukken vanaf de grond te tillen. Tandartsen gebruiken voor kunstgebitten, en in het algemeen voor de mallen voor andere tandheelkundige werk. Artsen gebruiken het om breuken in afgietsels.

Tegenwoordig wordt meestal gebruikt in de bouw om een ​​glad oppervlak te geven, om lekkages te voorkomen en om schade door brand voorkomen afhankelijk van de dikte van de laag. Het is absorberend en minder vatbaar om condensatie optreden wanneer pure of vet kalk wordt gebruikt, bovendien is goedkoper en veiliger. Het is niet erg verwonderlijk dat bekwame stukadoors altijd een baan beschikbaar ergens hebben, waardoor de Plamuren Zakelijke een niche markt die een regelmatige en gestage instroom van zaken en inkomen biedt.

 

08/03/2013 17:37

Je bent het meest waarschijnlijk deze bijzondere mythe horen van mensen in de bouw en, natuurlijk, van vele stukadoors zelf. Het is waar dat de meeste algemene bouwers die hun hand te wenden om iets niet zal raken bepleistering. Ik ken bouwers die kunnen metselwerk, timmerwerk, dakbedekking, loodgieterswerk doen en zelfs bouwen van een hele huis, die zal het niet doen van hun eigen bepleistering. Waarom? Juist omdat ze hun hand te zetten om alles wat ze maar zelden moeten leren hoe om iets tekst book stijl doen - en stukadoors moet gebeuren tekst boek stijl. Hier zijn 2 belangrijke gouden regels over stukadoors dat we nu begrijpen...

Gouden Regel 1: Stukadoors is 100% over het volgen van een set recept en reeks van technieken en je moet hen volgen naar de letter.

Gouden Regel 2:. Bepleistering kan niet worden geïmproviseerd. Je moet niet proberen en te verbeteren of te vereenvoudigen de processen van bepleistering aangetoond in uw pleisterwerk cursus (in ieder geval tot je een ware meester van de handel).

Dus, als je het soort persoon die uw hand te wenden om iets, dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat, terwijl de meeste banen met succes kan worden uitgevoerd zonder kennis of ervaring om u te benaderen verstandig hen, stukadoor  is niet een van die soorten banen en moet goed worden geleerd. Mits je een kwaliteitssysteem bepleistering natuurlijk, dan pleisteren kan worden geleerd en je kunt krijgen werkelijk uitstekende resultaten alleen wanneer u de tijd vereerd methoden.

U kunt leren om gips door het bestuderen van een stukadoors DVD of het bijwonen van een goede stukadoor natuurlijk ervoor zorgen dat u het advies precies volgen en de praktijk skimming gipsplaat een paar keer. Wanneer we onze eigen pleisterwerk cursus ontwikkeld op DVD en boek dat we begrepen dat de aanleg van een zeer normatief en makkelijk te volgen formule van stukadoors stappen, timing en fasen zou de echte sleutel tot leerling succes. Wat bepleistering Natuurlijk kunt u ook kiest, zorg voor dat haar heldere, makkelijk te volgen en omvat een zeer gewichtige mee naar huis nemen handleiding en beter nog een DVD.

 

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>