Verf Grade Cabinet Doors - Schilderen Tips

13/03/2013 22:26

 

Deze dagen, zijn er zo veel soorten deuren voor uw kast om uit te kiezen. Als zodanig, de keuze is echt aan jou. U kunt ervoor kiezen om een ​​afgewerkt product dat je gewoon installeren in uw keuken of badkamer te kopen, of u kunt een onvoltooid product te kopen en gewoon doen andere extra werk op uw eigen. Het lijkt er echter op dat meer en meer mensen nu de voorkeur aan hun creatieve sappen aan het werk gezet door het kopen van onafgewerkte producten zoals de verftoepassingen kastdeuren. In het geval dat u kiest voor deze deuren is het belangrijk om op te merken dat er een bepaalde manier te gaan over het beëindigen van de deuren van uw kasten. Hieronder zijn een paar tips die u kunnen helpen om te komen met goed geschilderd verftoepassingen kastdeuren.

Kortom, de meest voorkomende vormen van verftoepassingen deuren voor uw kasten zijn degenen gemaakt met behulp van massief hout en degenen gemaakt met behulp van hardhout rails. Het is absoluut essentieel dat u de juiste stappen te volgen bij het ​​schilderen van deze deuren. Bijvoorbeeld, als u van toepassing welke vorm dan latex verf zonder goed voorbereid, is de kans groot dat je eigenlijk zou een slechte afwerking hebben. Het eerste ding dat je hoeft te doen is het toepassen van de sealer primer. Kiezen voor een kwaliteit primer, een die droogt in enkele minuten, bij voorkeur een die droogt in minder dan 30 minuten. U kunt zelfs gebruik maken van een spuitbus primer.

Hoewel er verschillende kleuren om uit te kiezen, dan zou wit zijn de beste keuze, want je kunt gemakkelijk identificeren van elk vulling die moet worden gedaan. Natuurlijk heb je de vrijheid om te doen wat je wilt in termen van het kiezen van de kleur, maar wit zou het beste als je de juiste afwerking. Zorg ervoor dat alle zijden en randen gelijke afgedicht rond dezelfde tijd, zodat ze opdrogen op ongeveer dezelfde tijd. De tweede stap is het aanbrengen van de vulling laag. U zult merken dat als u ervoor kiest de deuren gemaakt van lees meer...