Blog

07/03/2013 16:06

 

Stucwerk is een pleister mengsel dat wordt het meest gebruikt als een afwerking op de buitenkant van gebouwen. Er zijn twee soorten van stucwerk: traditioneel stucwerk, en synthetische stucwerk, ook wel bekend als Uitwendig Isolatie Finishing System (EIFS). Traditionele stucwerk bestaat uit een mengsel van kalk, zand en water, terwijl EIFS is een gelaagd systeem. De eerste is een laag schuimplastic board op het oppervlak met lijm, de tweede is meestal een concreet en glasvezel laag. De derde laag is de afwerking, waar verschillende structuren kan worden bereikt door verschillende materialen in het mengsel. Beide typen hebben voor-en nadelen. Traditioneel stucwerk is meestal harder en duurzamer beschouwd. EIFS problemen heeft gehad in het verleden met vangen waardoor vocht en rot het materiaal eronder (vooral hout), en waardoor op zijn beurt het stucwerk kraken en schillen. Onlangs, echter, heeft dit probleem opgelost met een vocht drainage systeem, dat vocht verzamelt en leidt het uit.
 
 
Stucwerk en uw huis
Het kiezen om uw huis kant met stucwerk heeft vele voordelen: het is duurzaam, en mits goed toegepast, meestal duren de gehele levensduur van de woning. Het is ook low-cost en low-onderhoud. Het is een van de goedkoopste spooraansluitingen te kopen en hebben professioneel aangebracht, het hoeft niet te worden geschilderd, en het is zeer eenvoudig te reinigen. Stucco kan ook u geld besparen op andere manieren, als goed. Het is natuurlijk brandwerend, wat goed nieuws is voor uw huis en eventueel voor uw verzekering betaling. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor stucwerk-zijdige huizen als gevolg van de brandwerendheid, dus als u kiest voor stucwerk contact op met uw verzekeringsmaatschappij en vraag naar de korting. Verder wordt stucwerk natuurlijk isolerend, die is uitstekend voor zowel warme en koele klimaten, en zal u helpen te besparen op uw energierekening. Daarom, stucwerk's duurzaamheid en isolerende eigenschappen maken het een ideale gevelbekleding als u woont in een gebied met een streng klimaat, zowel warm of koud, of beide.
 
 
Nadelen aan Stucco
Sommigen geloven dat stucwerk een weinig esthetische waarde, maar die gemakkelijk kunnen worden overwonnen. Stucwerk kan eenvoudig worden geschilderd, wervelde, of getextureerd om uw smaak. Het andere probleem met stucco algemeen geciteerde is de gevoeligheid vocht, maar zoals boven vermeld, is dit probleem opgelost met de onlangs vocht-drainagesysteem.
 
 
Daarom stucwerk is een goede keuze voor elk huis. Echter, als stucwerk wordt niet toegepast door een professionele, is er een groot gevaar van uitpuilende, kraken, peeling, en andere onooglijkheid. Bovendien, als u kiest voor EIFS, is het vooral belangrijk om een ​​professionele huren voor het correct installeren van de vocht drainage systeem. Dit zal ervoor zorgen dat uw stucwerk duurt zo lang als je het wilt, terwijl het nog steeds de goedkoopste gevelbeplating optie op de markt.
05/03/2013 13:37

 

Er is geen twijfel dat decoratie inspanningen zijn ongelooflijk dynamisch en gevarieerd van huis tot huis. Kortom, dit is iets dat mogelijk maakt voor iedereen die een huis of bedrijf is eigenaar van hun gevoel voor stijl en hun persoonlijke voorkeuren laten zien met betrekking tot het verstrekken van een ongelooflijke middel van decoratie beroep en de algemene esthetiek die aangenaam. Tijdens dit proces wordt stucco eigenlijk zeer vaak gebruikt waardoor het zeer belangrijk om de meest effectieve stappen voor pleisterwerk reparatie.

 

Gelukkig, als de totale samenstelling en het proces van stucwerk is ongelooflijk simplistische door de natuur die maakt het zeer eenvoudig te repareren en te onderhouden te allen tijde. Zo moet men grondig en volledig begrijpen proces waarbij stucwerk kan worden hersteld om een ​​schone en stevige muur te allen tijde behouden. Het kennen van deze stappen is vaak het verschil tussen de uitgaven veel geld ten opzichte van het houden van dingen simplistisch en duurzaam te allen tijde.

 

Wanneer een gat in een gipspleistermuur wordt opgemerkt, een van de eerste stappen van het stucwerk reparatie een geharde object in de opening zo spoedig mogelijk. Dit voorkomt de rest van het stucwerk losraakt en afkalving waardoor geweldige schadelijk voor de integriteit en sterkte van de gehele wand. Zo houdt dit in gedachten en onmiddellijk actie ondernemen wanneer een gat wordt opgemerkt.

 

Ook als een gat opgemerkt, moet er een stuk bladrots of gipsplaat geplaatst in dit gat zo spoedig mogelijk. Uiteraard moet dit stuk voldoen aan de grootte van het gat dat aanwezig is om een ​​effectief middel zonder verwaarlozing van de rest van de structuur. Zo weg te doen dit recht om te helpen het herstelproces algemene draaien veel soepeler.

 

Zodra de gipsplaten is opgezet en het ondersteunen van het gebied met het gat moet er eigenlijk gipsplaten tape of kit gebruikt om te helpen het stuk zijn plaats te houden. Dit zorgt ervoor dat het materiaal niet loskomt wanneer de werkelijke stucwerk wordt gebruikt en geeft een fundamentele ondersteuning in het proces. Gelukkig is een zeer goedkope proces dat gemakkelijk te verwerken.

 

Vervolgens meng de stucco materiaal met water van de juiste consistentie niveau. Kortom, dit is iets dat maakt is ongelooflijk makkelijk te doen en vereist alleen volgens de instructies op de achterzijde van het materiaal. Zo, meng de benodigde hoeveelheid water en materiaal om de gewenste consistentie. Tot slot, zorg ervoor dat de nieuwe stucwerk wordt gemengd goed aan bij de bestaande stucwerk. Met behulp van langzaam en zacht slagen met de nieuwe stucwerk zorgt ervoor dat het goed wordt gemengd. Het helpt ook het droogproces.

04/03/2013 19:35

 

Het aanbrengen van pleister op een goed afgesloten en voorbereide muur. Er is een vast patroon dat u volgen voor het aanbrengen van pleister op een muur, volg deze en je vindt je gips applicatie draait vrij vlot.

1: Ten eerste, beslissen welke kant u uw stukadoors troffel te houden inch

2: Als je bijvoorbeeld rechtshandig bent, gezicht direct aan de muur worden pleisterwerken , dan kijken naar de verste linker hoek die het dichtst het plafond, en dit is waar je zal beginnen om uw eerste slagen van gips toe te passen.

In principe, als je zou denken dat het geheel van de muur is opgedeeld in vier gelijke delen die we zullen noemen: A, B, C & D.

A is de top naar het midden linker gedeelte van de wand.

B is de top naar het midden rechterkant van de wand.

C is de onderste linker deel van de wand.

D is de onderste rechterkant van de wand.

3: Breng gips naar het eerste gedeelte (A, de meest linker hoek het dichtst bij het plafond) eenmaal gips wordt daar gehanteerd.

4: Beweeg over en met de volgende sectie (B; over de richting van de verre rechterhoek het dichtst bij het plafond) en dat zal uw eerste overdekte twee delen.

5: Vervolgens verplaatsen naar de linker bovenhoek van uw muur, C, en er pas uw gips, overlappende licht op de eerste sectie die u al heeft afgelegd.

6: Eindelijk bewegen over en op het laatste deel (D, de uiterst rechtse kant onderste hoek van de muur.)

Door nu, moet uw hele wand worden bekleed in de eerste laag van de pleister.

Om samen te vatten, van toepassing gips op het eerste deel van de muur, eenmaal voltooid, dragen op het toepassen van slagen van gips als u zich verplaatst in de richting van het volgende deel van de muur. Maar weet nog wel dat elke slag van gips toegepaste enigszins overlappen op de laatste slag van pleister die u al hebt zojuist heeft gesolliciteerd, dat wil zeggen, als je eenmaal hebt een deel van gips aangebracht op de muur, niet rechts te bewegen van de ter plaatse naar een ander deel van de muur om weer toe te passen, in plaats daarvan, houd elke slag van gips vlak naast, en lichtjes overlappen, de laatste als je beweegt langs uw muur.

28/02/2013 19:07

 

Elk huis moet worden geschilderd op een regelmatige basis - om de 5 jaar voor exterieur schilderen, en om de 7 jaar voor het interieur - dat is hoe lang de verf duurt meestal. Natuurlijk moet u ook rekening houden met de kwaliteit van de gebruikte verf, de kwaliteit en de hoeveelheid van de voorbereiding van het oppervlak, en de ligging van het huis (kust huizen moeten vaker worden overgeschilderd, bijvoorbeeld). Het is belangrijk om te kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen, als goed. Bijvoorbeeld, zeer lichte kleuren zijn vaak onpraktisch en krijgen vuil snel. Flat verf afwerkingen zijn ook meer poreus en absorberend dan satijn afwerking. Met zo'n grote verscheidenheid aan kleuren en texturen beschikbaar deze dagen, de effecten die u kunt maken met goed huis schilderen ideeën zijn eindeloos. Soms (vooral als het huis altijd is wit geschilderd), het toevoegen van zelfs maar een vleugje kleur (als een accent), zal resulteren in een complete makeover. Een saaie huis kan worden gemaakt levendige in no time at all.

De belangrijkste fasen van het schilderen van de buitenkant van een huis zijn macht wassen en de voorbereiding van de oppervlakken van een nieuw likje verf (schuren, schrapen, priming) te accepteren, te beslissen over het juiste type verf en kleur te gebruiken, en het aanbrengen van de verf. De beste tijd om te schilderen is in het late voorjaar of de vroege herfst op een droge dag die niet te zonnig. Temperaturen onder 40 graden F en directe hete zon kan ruïneren paint jobs. Controleer uw huis en de arbeidsomstandigheden grondig voordat u verf, en nemen corrigerende maatregelen om verf falen oorzaken te voorkomen.

Het vinden van huis schilderen ideeën die uniek en persoonlijk kan een uitdaging zijn. Terwijl sommige kleurnuances kan uw huis lijken plat en karakterloze, kunnen sommige felle kleuren overweldigen van het huis architectuur. De meeste mensen willen iets nieuws en ongewoon te proberen wanneer het tijd is om opnieuw te schilderen, maar het kiezen van de regeling kleur kan moeilijk zijn. Als u niet weet wat uw huis stijl aan te passen, de stok met de traditionele neutrale kleuren. Maar als u ervaring hebt met het samenstellen van kleurencombinaties, voel je vrij om iets anders te proberen.

Om je kamer lijkt groter en het plafond hoger, wilt u misschien de muren schilderen in verticale strepen. Als de vloer ruimte is kort, zal horizontale strepen op de muren visueel langer de kamer. Als u wilt wat drama toe te voegen aan uw woonkamer, kies dan een focale muur en schilderen in een diepe, rijke kleur en gebruik een lichtere tint om de kleur van de rest van de muren. U kunt gebruik maken van een spons techniek om uw focale muur voor een ander, ongewoon effect schilderen. U kunt ook verf alle muren die manier om het uiterlijk van behang imiteren. Faux geschilderde muren nooit falen om indruk te maken - zij zullen een artistiek tintje toe te voegen aan uw huis en zal zeker verras uw gasten. Klik hier voor meer informatie over huis schilderen tips te leren kennen.

27/02/2013 19:50

 

Vloerverwarming is hard op weg een belangrijk onderdeel van het menselijk leven vandaag de dag. Die wonen in het Verenigd Koninkrijk zijn goed vertrouwd met het feit hoe ijzige winters leven van een individu beïnvloeden. Aftredend warme voeten op de koude vloer loopt een rilling door uit je lichaam. Het gevoel zelf is weerzinwekkend buiten beschouwing laten van de werkelijke ervaring. Stelt u zich eens het gevoel van warme tegel onder je voeten op een ijzige ochtend. Dit zou gewoon beginnen uw dag goed. Wat je wilt in de winters. Dit stuk van artikel biedt u een interessant stukje informatie, waarna u kunt tegel te installeren over kamer warmers allemaal zelf.

• Maak gebruik van een glad-edge troffel en spreid een gelijkmatige laag van dunne set mortel over de onder de vloer mat. Een mengsel van mortel en latex additief flexibiliteit tijdens het koelen en verwarmen van de warmte. Laat de mortellaag te drogen voor de nacht. De installateur van de onder de vloer kamer een warme uitstraling zou kunnen hebben geïnstalleerd de mortel als dekmantel voor de verwarmingskabels.
 
• Meet de breedte en de lengte van de kamer om uit te vinden het midden van de kamer. Ontdek de lengtemeting centrum en trek een krijtstreep. Herhaal dezelfde procedure voor de breedte. De plaats waar deze lijn traverse is het centrum meest ligging van de kamer. Met de hulp van een gladde rand troffel van toepassing tegel mastiek.
 
• de tegel voorzichtig Zet in deze kit na de krijtlijnen voor het houden van de rijen recht. Leg spacers tussen de verschillende tegels voor het verlaten van de ruimte voor injectiemortel. Het houden van de verspreiding van de pasta en het plaatsen van de tegel totdat alle tegels zijn geïnstalleerd.
 
• Knip langs de onvoltooide tegels om de grootte naast de muur door gebruik te maken van de tegel knijper of een natte zaag. Zet deze tegels in de mastiek en laat de nieuw te verspreiden tegel om 's nachts drogen.
 
• Vervolgens neemt u de tegel afstandhouders. Nu maken we gebruik van een grout troffel om specie te verspreiden in de ruimte tussen de tegels. Maak een mengsel van specie en latex additief. De toepassing van dit mengsel helpt voorkomen dat kraken van krimpen en uitzetten van vloerverwarming. Gebruik een vochtige spons om specie te vegen tegels gezicht. Laat het een nacht drogen. Klik hier voor de website voor meer tips en informatie.

 

26/02/2013 21:08

 

Bent u klaar om een ​​aantal exterieur renovaties gedaan op uw huis? Als dat zo is, dan is het nu een goed moment om wat voor soort look die u wilt voor uw huis te overwegen. De eerste vraag die je moet stellen is of u wilt dat uw huis het liefst worden bedekt met gevelbeplating of stucwerk. Terwijl de eerste heeft een zeer traditionele uitstraling, de laatste biedt een aantal voordelen die ervoor zorgt dat elke huiseigenaar gelukkig. Het zorgt voor een meer esthetisch uiterlijk, is het makkelijker om te schilderen en te herstellen, en het biedt meer bescherming tegen uitwendige omstandigheden.
 
 
Het ziet er geweldig
 
De eerste reden dat het vaak beter is om een ​​stucwerk buitenkant te kiezen voor uw huis is dat het een zeer esthetisch uiterlijk biedt. Het kan uw huis een gladde zoek buitenkant maar het biedt ook een beetje textuur. Het is een afwijking van de traditionele look van gevelbeplating of baksteen, en het biedt een unieke look die elke huiseigenaar zou blij zijn om te hebben voor zijn of haar huis. Na deze look zal ook helpen uw thuisbasis van enkele van haar retail waarde te handhaven, en dit is welkom nieuws voor elke huiseigenaar.
 
 
Het is gemakkelijk herstellen naar
 
Een ander voordeel dat stucwerk heeft meer dan gevelbeplating of baksteen is dat het eenvoudig te repareren. Als het begint te barsten of chip, kan het gemakkelijk worden ingevuld zonder enig nadelig effect op de uitstraling van het exterieur van uw huis. Echter, als je begint te scheuren in gevelbeplating of baksteen te zien, zullen deze vaak behoefte aan een veel meer betrokken reparatie. Het is ook heel gemakkelijk te schilderen. Een verfspuit is alles wat u nodig heeft wanneer er geen grote groeven die moeten worden uitgewerkt met de hand, terwijl dit is zeker het geval als het gaat om het opruimen en baksteen.
 
 
Het houdt een constante temperatuur
 
Tot slot, stucwerk helpt om een ​​constante temperatuur in uw huis te houden omdat het fungeert als een soort isolatie. Brick exterieur hebben de neiging om snel de temperatuur, en gevelbeplating leidt vaak tot warmte of koude te ontsnappen door je muren. Dit is onwenselijk nieuws in het uiterste maanden als het kan leiden tot een toename ongemak van de warmte of koude alsmede een toename van de kosten van nutsvoorzieningen.
 
 
Al met al, stucwerk is een uitstekende keuze voor buiten uw huis. Het biedt alle van de schoonheid die men zou kunnen vragen, is het gemakkelijk te repareren, en het helpt u te beschermen tegen extreme buitentemperaturen. U zult blij zijn dat je had geïnstalleerd in uw huis.
22/02/2013 19:41

 

De speciale comfort van ons huis is altijd wat we willen hebben waar we ook zijn. Om te genieten van om in het huis, we altijd denken aan manieren om het mooier, niet alleen voor ons, maar voor het hele gezin. Om onze woon-en slaapkamer of huis te maken, als een geheel, een betere plek om te wonen, kleurrijke decoraties, met de beste bank ooit of om iets in onze muur, zoals sierpleister, zijn slechts enkele van de vele manieren waarop je ooit zou kunnen voorstellen . In het hebben van enige verbetering, het ophangen van sierpleister als afwerking in onze muren is iets dat we nooit vergeten.

Hoe willen we dat onze muren te kijken naar, zal afhangen van de manier waarop we het leven zien zoals het is. Verfraaien van uw huis eruit zal zien een gelukkige plek als je een gelukkig mens. In meer dan een gelegenheid, heldere kleuren brengt goede stemming voor sommige mensen, en dus ook een aantal mensen, het hebben als kleuren om hun muren. Sierpleister komt in verschillende stijl en kleuren. De meest traditionele pleister kunt u op uw muren zijn Venetiaanse gips. Het was al weg toen gebruikt door Egyptische en waardoor het traditionele.

Het creëren van iets moois in uw muur nood aan expertise wel. Je moet de kleur en de stijl combinatie beheersen. Het opzetten van sierpleister als Venetiaanse gips door uw zelf is een beetje moeilijk. Om een ​​beter effect te hebben, kunt u eerst een model voor het als het schilderen van uw gewenste ontwerp of kleur die in je geest. Als u al een mengsel voor sierpleister, misschien kun je sample eerst gemaakt voordat er iets in uw muur, kan een fout alles verpesten. Installatie van uw gewenste Venetiaanse pleister wordt gedaan na het perfectioneren van uw monster. Laat het drogen voor het aanbrengen van verf met de kleur van uw keuze.

U kunt ook een getextureerde muur om meer creatief in het verfraaien van uw muur. Getextureerde muur, als uw sierpleister, kan heel avontuurlijk. U kunt een heel ander uiterlijk door het gebruik van borstels, gipsplaten mes, spatel of structuurverf omdat deze tools kunt verschillende ontwerpen. Na getextureerde muur als design kan zeer nuttig zijn ook omdat het betrekking heeft of verbergt kleine scheurtjes of beschadigingen. Met behulp van uw pleisterwerken technieken kunnen verstoppen onnodige scheuren of beschadigingen in de muur. Onnodige schade of scheuren weg kan worden verborgen met behulp van uw stukadoors technieken.

21/02/2013 16:32

 

Het is niet overdreven, dat, terwijl de bepleistering kan er makkelijk, het kan een paar jaar duren om goed te beheersen. De professionals zullen snel zijn om u te herinneren aan een aantal dingen die gemakkelijk genoeg om je hoofd rond te krijgen: nooit werken met klonterige verbinding; bij het mengen van de joint compound het moet van de juiste consistentie. Een goede stukadoor kan bereiken een bijna spiegel achtige uitstraling met hun 'skimming', zoals het bekend is in de handel. Het is gewoon niet altijd zo eenvoudig als het lijkt op tv. Sorry!

Het is vaak gemakkelijker om in de professionals. Dat gezegd hebbende, hoeft u niet langer aan uw spreekwoordelijke 'rechterarm' te geven aan een goede stukadoor te vinden. De instroom van 'stukadoors opleidingen' en 'leren stukadoors in een week cursussen' hebben geleid tot iets van een overstroming in de markt van wannabe stukadoors die denken dat omdat ze hebben gedaan een week training in een magazijn ergens waar de overgrote meerderheid van de winst is voor de mensen die de stukadoors cursussen en een gezonde winst maken van hun stagiairs, dit hen stukadoors en niet langer de 'heftruckchauffeurs' dat ze waren voordat ze brachten hun week op 'een cursus' maakt.

Een goede stukadoor ófwel werd naar de universiteit om hun vak te leren - een goede school waarop ze bereikt een 'echte' Stukadoors kwalificatie of een erkende 'bouwen trade' of bouw kwalificatie en waarvoor ze zouden kunnen hebben opgeofferd een goed paar jaar van hun leven om deze opleiding te kunnen om u te voorzien met een uitstekende service en bepleistering te kunnen met trots zeggen dat ze een "gekwalificeerde stukadoor ', of ze zijn tijd gediend, na een verblijf de eerste dagen van hun bepleistering carrière wordt onderwezen handen op door een ervaren stukadoor.

Als u wilt de cowboys te vermijden in de stukadoors-industrie zou het verstandig zijn om een ​​van 'get free quotes' van de steeds populairder wordende online websites die niet kost je een cent om te gebruiken te gebruiken. Je lijkt gewoon uw vacature online en wacht op uw telefoon ring met stukadoors te popelen om met elkaar te concurreren voor uw pleisterwerk project.

Als u geen gebruik van deze sites vergeet niet om altijd beoordelen uw stukadoor. Het houdt hen op hun tenen en als ze goed zijn zullen ze weten dat u geeft hen een goede recensie. Een goede review is als een knappe tip voor hen zonder dat kost je niets. Een slechte beoordeling is verwant aan je 'vertellen ze af' en ook de waarschuwing uit andere nietsvermoedende huiseigenaren dat er een schurkenstaat stukadoor in ons midden.

20/02/2013 14:03

 

Als je hebt de juiste techniek, en slim gebruik maken van uw organisatorische vaardigheden, kan de stukadoors bedrijf zeer lucratief zijn. Het is waarschijnlijk de beste manier om in te gaan op de bouw omdat de andere banen in de bouw de vraag veel werk. Nog een probleem met andere bouw-banen is het feit dat ze misschien het bijzonder opleiding en ook kostbare apparatuur en hulpmiddelen nodig hebt om de klus te klaren. Verschillende banen vereisen vele jaren werk en stage voordat je het kan maken in de industrie. Echter, een bepleistering baan is niet vergelijkbaar met deze. Het is niet erg moeilijk en wordt niet gepleit voor een prijzig gereedschap.

Het mengen van gips met water zorgt voor de temperatuur als gevolg van de chemische stof reactie. Als gevolg van deze, moet u toestaan ​​dat gips voorafgaand afkoelen tot gebruik te maken van het als het kan leiden tot intense brandwonden. Degenen die vaak werken met gips kan ook last hebben van silica of asbest inademen. Zowel silica en asbest zijn kanker veroorzaken kankerverwekkende stoffen. Daarom is het van essentieel belang, evenals gesuggereerd dat een beginner een leerling krijgt een gekwalificeerde stukadoor wie ervaring heeft met de bepleistering banen en kunnen hem te leren op de juiste manier gebruik te maken van de bronnen en apparatuur goed te maken. Elk decennium heeft zijn toepassingen voor gips en dus voor de bepleistering banen.

De stukadoors bedrijf helpt bij het gladmaken weg ruwe randen van een gebouw tot een veel meer gepolijst uiterlijk. Het helpt bij de bescherming tegen lekkages die kunnen beschadigen je muur. Meer dan het is heel betaalbaar ook het duurt voor een langere tijd. De voordelen van deze business zijn dat u altijd een baan hebben sinds een nuttig man is altijd nodig om een ​​flink aantal problemen die een huis of misschien een gebouw zou kunnen worden geconfronteerd op te lossen. Dit op zijn beurt betekent dat u altijd geld te verdienen aan je werkt maakt niet uit wat als het is een zeer stabiele bezetting. Het is belangrijk dat je je baan weet goed, zodat uw werk kan voor zichzelf spreken.

Het pleisteren Business is een van de oudste vormen van handwerk in de bouw gebruikt door de mens. Het was gebruikt door de Egyptenaren in de piramides met de Grieken om fresco's te schilderen. Tot nu toe gebruikte eigenlijke methoden zijn meestal vrij gerelateerd. Gips moet worden gebruikt in gebouwen, kunst, geneeskunde, binnen de keramische industrie, in brand te voorkomen en ook in films. Gips wordt over het algemeen gebruikt door creatieve ontwerpers te creëren voldoet door middel van natte gips bandages. Met betrekking tot kunst en exterieur sierlijsten of zelfs muurschilderingen in structuren, het geeft een fantastisch oppervlak om te schilderen op, ondanks het feit dat verf meestal regelmatig moeten worden vernieuwd als gevolg van verdamping van oliën.

Er moet een checklist die u moet volgen tijdens de interactie met met klanten met betrekking tot uw pleisterwerk service. Je moet een professionele interview thuis van uw klant in het geval je hebt uitgevoerd een op uw kantoor. Het wordt belangrijk om te beoordelen de mogelijkheden en ook de nadelen van de site die u zult onderhoud. Zorg ervoor dat u uw klant met een paar verwijzingen, om hen te contacteren en dan maken hun beslissing. Zorg ervoor dat u precies begrijpt wat de klant wil en zorg ervoor dat u het aan hen met kwaliteit vakmanschap.

19/02/2013 14:52

 

Schilderen stucwerk oppervlakken is een verrassend eenvoudige taak. Om ervoor te zorgen dat u in staat bent om de klus gedaan zodat uw huis buitenkant van het soort kijk je echt wilt, een aantal van de dingen die je nodig hebt om te doen hebben:

1. Het verzamelen van de materialen die u nodig – Naast de voor de hand liggende verf en penselen, kunnen de materialen die u nodig heeft voor een stucwerk buitenkant schilderen omvatten items zoals primer voor het oppervlak en kit om zich te ontdoen van eventuele scheuren die zouden kunnen hebben gevormd in de tijd.

Na kit bij de hand is vooral belangrijk omdat het schilderen van de vlekken op uw oppervlak zal niets doen om ze te verbergen. Het zal alleen de nadruk leggen hen na u af te zetten van de verflaag.

2. Was de Oppervlakte – Schilderij elke ondergrond, of het stucwerk, vinyl, of wat dan ook, moet alleen gebeuren nadat het oppervlak is grondig gewassen.

Je zou niet in de gaten bij nadere inspectie, maar vuil en puin kunnen gemakkelijk op te bouwen in de tijd en deze dingen zullen zeker opvallen als je verf over hen.

Om uw oppervlakken te ontdoen van deze problemen, wassen met een hogedrukreiniger, en laat voldoende tijd voor u af te zetten van verf. Dit zal ook helpen bij het verwijderen oude verf chips en klaar het stucwerk oppervlakken voor uw merk nieuwe look.

3. Kies uw kleur – Het schilderen van een stucwerk huis is alles over het zetten van uw persoonlijke smaak op het display, dus zorg ervoor dat je kiest een kleur in die je liefde als je klaar bent om te beginnen. U zult willen gebruiken acrylverf, omdat hierdoor het stucwerk te ademen.

Verschillende kleuren worden vaak geassocieerd met verschillende betekenissen, dus wilt u uw tijd te nemen en een tint die past bij uw persoonlijke stijl te kiezen. Hierdoor gaat een lange weg naar het echt personaliseren van uw huis en het maken van een sterk statement.

4. Breng een Primer – Het aanbrengen van een primer wanneer u schilderen van uw huis stucwerk exterieur zal het gemakkelijker maken om een ​​geweldige look te bereiken. Dit is een bijzonder belangrijke stap om als je veel reparaties aan het oppervlak vooraf omdat de primer zal helpen de verf zich aan de nieuw veranderde delen van het oppervlak.

5. Verf de Surface – Dit is eenvoudig. Bij het schilderen van een stucwerk huis, je wilt kijken naar de schaduw van de verf die u gebruikt om te bepalen hoeveel lagen aan te brengen.

Als u neer te zetten een donkerdere tint dan degene die er al is, dan moet je misschien alleen maar een laag verf. Als de nieuwe verf gaat worden lichter dan wat er al op zijn plaats, dan zul je waarschijnlijk moeten twee lagen.

Wanneer u uw verf aan te brengen, een kijkje nemen op wat je gedaan hebt en kijk of je tevreden bent met het resultaat. Zo niet, dan geldt een andere jas voor een meer prominente uitstraling.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>