Huis Schilderen Tips

28/02/2013 19:07

 

Elk huis moet worden geschilderd op een regelmatige basis - om de 5 jaar voor exterieur schilderen, en om de 7 jaar voor het interieur - dat is hoe lang de verf duurt meestal. Natuurlijk moet u ook rekening houden met de kwaliteit van de gebruikte verf, de kwaliteit en de hoeveelheid van de voorbereiding van het oppervlak, en de ligging van het huis (kust huizen moeten vaker worden overgeschilderd, bijvoorbeeld). Het is belangrijk om te kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen, als goed. Bijvoorbeeld, zeer lichte kleuren zijn vaak onpraktisch en krijgen vuil snel. Flat verf afwerkingen zijn ook meer poreus en absorberend dan satijn afwerking. Met zo'n grote verscheidenheid aan kleuren en texturen beschikbaar deze dagen, de effecten die u kunt maken met goed huis schilderen ideeën zijn eindeloos. Soms (vooral als het huis altijd is wit geschilderd), het toevoegen van zelfs maar een vleugje kleur (als een accent), zal resulteren in een complete makeover. Een saaie huis kan worden gemaakt levendige in no time at all.

De belangrijkste fasen van het schilderen van de buitenkant van een huis zijn macht wassen en de voorbereiding van de oppervlakken van een nieuw likje verf (schuren, schrapen, priming) te accepteren, te beslissen over het juiste type verf en kleur te gebruiken, en het aanbrengen van de verf. De beste tijd om te schilderen is in het late voorjaar of de vroege herfst op een droge dag die niet te zonnig. Temperaturen onder 40 graden F en directe hete zon kan ruïneren paint jobs. Controleer uw huis en de arbeidsomstandigheden grondig voordat u verf, en nemen corrigerende maatregelen om verf falen oorzaken te voorkomen.

Het vinden van huis schilderen ideeën die uniek en persoonlijk kan een uitdaging zijn. Terwijl sommige kleurnuances kan uw huis lijken plat en karakterloze, kunnen sommige felle kleuren overweldigen van het huis architectuur. De meeste mensen willen iets nieuws en ongewoon te proberen wanneer het tijd is om opnieuw te schilderen, maar het kiezen van de regeling kleur kan moeilijk zijn. Als u niet weet wat uw huis stijl aan te passen, de stok met de traditionele neutrale kleuren. Maar als u ervaring hebt met het samenstellen van kleurencombinaties, voel je vrij om iets anders te proberen.

Om je kamer lijkt groter en het plafond hoger, wilt u misschien de muren schilderen in verticale strepen. Als de vloer ruimte is kort, zal horizontale strepen op de muren visueel langer de kamer. Als u wilt wat drama toe te voegen aan uw woonkamer, kies dan een focale muur en schilderen in een diepe, rijke kleur en gebruik een lichtere tint om de kleur van de rest van de muren. U kunt gebruik maken van een spons techniek om uw focale muur voor een ander, ongewoon effect schilderen. U kunt ook verf alle muren die manier om het uiterlijk van behang imiteren. Faux geschilderde muren nooit falen om indruk te maken - zij zullen een artistiek tintje toe te voegen aan uw huis en zal zeker verras uw gasten. Klik hier voor meer informatie over huis schilderen tips te leren kennen.