Een paar tips om Tile Installeer Boven een vloerverwarmingssysteem

27/02/2013 19:50

 

Vloerverwarming is hard op weg een belangrijk onderdeel van het menselijk leven vandaag de dag. Die wonen in het Verenigd Koninkrijk zijn goed vertrouwd met het feit hoe ijzige winters leven van een individu beïnvloeden. Aftredend warme voeten op de koude vloer loopt een rilling door uit je lichaam. Het gevoel zelf is weerzinwekkend buiten beschouwing laten van de werkelijke ervaring. Stelt u zich eens het gevoel van warme tegel onder je voeten op een ijzige ochtend. Dit zou gewoon beginnen uw dag goed. Wat je wilt in de winters. Dit stuk van artikel biedt u een interessant stukje informatie, waarna u kunt tegel te installeren over kamer warmers allemaal zelf.

• Maak gebruik van een glad-edge troffel en spreid een gelijkmatige laag van dunne set mortel over de onder de vloer mat. Een mengsel van mortel en latex additief flexibiliteit tijdens het koelen en verwarmen van de warmte. Laat de mortellaag te drogen voor de nacht. De installateur van de onder de vloer kamer een warme uitstraling zou kunnen hebben geïnstalleerd de mortel als dekmantel voor de verwarmingskabels.
 
• Meet de breedte en de lengte van de kamer om uit te vinden het midden van de kamer. Ontdek de lengtemeting centrum en trek een krijtstreep. Herhaal dezelfde procedure voor de breedte. De plaats waar deze lijn traverse is het centrum meest ligging van de kamer. Met de hulp van een gladde rand troffel van toepassing tegel mastiek.
 
• de tegel voorzichtig Zet in deze kit na de krijtlijnen voor het houden van de rijen recht. Leg spacers tussen de verschillende tegels voor het verlaten van de ruimte voor injectiemortel. Het houden van de verspreiding van de pasta en het plaatsen van de tegel totdat alle tegels zijn geïnstalleerd.
 
• Knip langs de onvoltooide tegels om de grootte naast de muur door gebruik te maken van de tegel knijper of een natte zaag. Zet deze tegels in de mastiek en laat de nieuw te verspreiden tegel om 's nachts drogen.
 
• Vervolgens neemt u de tegel afstandhouders. Nu maken we gebruik van een grout troffel om specie te verspreiden in de ruimte tussen de tegels. Maak een mengsel van specie en latex additief. De toepassing van dit mengsel helpt voorkomen dat kraken van krimpen en uitzetten van vloerverwarming. Gebruik een vochtige spons om specie te vegen tegels gezicht. Laat het een nacht drogen. Klik hier voor de website voor meer tips en informatie.