Stucco uitgelegd: het gebruik ervan in uw huis

07/03/2013 16:06

 

Stucwerk is een pleister mengsel dat wordt het meest gebruikt als een afwerking op de buitenkant van gebouwen. Er zijn twee soorten van stucwerk: traditioneel stucwerk, en synthetische stucwerk, ook wel bekend als Uitwendig Isolatie Finishing System (EIFS). Traditionele stucwerk bestaat uit een mengsel van kalk, zand en water, terwijl EIFS is een gelaagd systeem. De eerste is een laag schuimplastic board op het oppervlak met lijm, de tweede is meestal een concreet en glasvezel laag. De derde laag is de afwerking, waar verschillende structuren kan worden bereikt door verschillende materialen in het mengsel. Beide typen hebben voor-en nadelen. Traditioneel stucwerk is meestal harder en duurzamer beschouwd. EIFS problemen heeft gehad in het verleden met vangen waardoor vocht en rot het materiaal eronder (vooral hout), en waardoor op zijn beurt het stucwerk kraken en schillen. Onlangs, echter, heeft dit probleem opgelost met een vocht drainage systeem, dat vocht verzamelt en leidt het uit.
 
 
Stucwerk en uw huis
Het kiezen om uw huis kant met stucwerk heeft vele voordelen: het is duurzaam, en mits goed toegepast, meestal duren de gehele levensduur van de woning. Het is ook low-cost en low-onderhoud. Het is een van de goedkoopste spooraansluitingen te kopen en hebben professioneel aangebracht, het hoeft niet te worden geschilderd, en het is zeer eenvoudig te reinigen. Stucco kan ook u geld besparen op andere manieren, als goed. Het is natuurlijk brandwerend, wat goed nieuws is voor uw huis en eventueel voor uw verzekering betaling. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor stucwerk-zijdige huizen als gevolg van de brandwerendheid, dus als u kiest voor stucwerk contact op met uw verzekeringsmaatschappij en vraag naar de korting. Verder wordt stucwerk natuurlijk isolerend, die is uitstekend voor zowel warme en koele klimaten, en zal u helpen te besparen op uw energierekening. Daarom, stucwerk's duurzaamheid en isolerende eigenschappen maken het een ideale gevelbekleding als u woont in een gebied met een streng klimaat, zowel warm of koud, of beide.
 
 
Nadelen aan Stucco
Sommigen geloven dat stucwerk een weinig esthetische waarde, maar die gemakkelijk kunnen worden overwonnen. Stucwerk kan eenvoudig worden geschilderd, wervelde, of getextureerd om uw smaak. Het andere probleem met stucco algemeen geciteerde is de gevoeligheid vocht, maar zoals boven vermeld, is dit probleem opgelost met de onlangs vocht-drainagesysteem.
 
 
Daarom stucwerk is een goede keuze voor elk huis. Echter, als stucwerk wordt niet toegepast door een professionele, is er een groot gevaar van uitpuilende, kraken, peeling, en andere onooglijkheid. Bovendien, als u kiest voor EIFS, is het vooral belangrijk om een ​​professionele huren voor het correct installeren van de vocht drainage systeem. Dit zal ervoor zorgen dat uw stucwerk duurt zo lang als je het wilt, terwijl het nog steeds de goedkoopste gevelbeplating optie op de markt.