Blog

18/02/2013 19:51

 

Als u klaar om op te bouwen, kan stucwerk buitenkant zijn een aantrekkelijke optie. Of je de manier waarop het eruit ziet of je waarderen de duurzaamheid wilt, het is de moeite waard in. Het is belangrijk om te begrijpen hoe deze kan worden gebruikt om de buitenzijde van een gebouw textuur en welke opties beschikbaar zijn maken. Ondanks hoe het kan lijken, alle gebouwen die met dit product niet dezelfde.

 systemen

 Er zijn verschillende manieren om stucwerk buitenkant te creëren. Als u op zoek bent naar snelheid, ga met de een laag-methode. Hier worden slechts een basislaag en een aflak aan het gebouw. Dit kan snel en is nog steeds worden gedaan, in een heleboel manieren, duurzaam en betrouwbaar. Een tweede optie omvat het toevoegen van extra basislakken, en een afwerklaag. Wil je drie lagen? U hebt de harde vacht optie. Tot slot, om de meest duurzaamheid, overweeg dan het gebruik van de EIFS methode. Twee lagen van het product zijn bevestigd aan een schuim isolatieplaat. Zolang de waterafvoer systeem juist is ingesteld, dit systeem is een van de meest succesvolle.

 afwerkingen

 Aannemers bieden verschillende soorten afwerkingen voor hun stucwerk buitenkant. Met de geschaafde afwerking, is een instrument dat wordt gebruikt om daadwerkelijk glad beneden het product op het gebouw. Het zal er niet uniform in alle plaatsen en het zal nog steeds een stroom aan de look. Ook populair is het dashboard klik hier voor meer informatie

15/02/2013 16:07

 

Een kleine pleister-werk kan worden gedaan door de klant, zonder tussenkomst van een aannemer. Leren hoe je gips kan besparen een klant financiële middelen, omdat dergelijke banen in binnen-oppervlak heel vaak. Een cliënt moet bereid zijn om het te doen en moet beschikken over de nodige tools om ervoor te zorgen dat de taak goed volbracht. Het is gemakkelijk om het zelf doen mits je volgen enkele basisrichtlijnen. Met deze richtlijnen, kunt u gemakkelijk herstellen, te verbeteren of een muur te upgraden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
 
Om te beginnen moet de cliënt onderzoeken wat noodzakelijk is voor de klus. Afhankelijk van de grootte van de baan, kan verschillende materialen vereist in verschillende hoeveelheden. Een winkel attendant kan bieden passende begeleiding over deze en kan zelfs aanbevelingen van de bedragen die met de juiste werkbeschrijving. Na dit overleg kan een client te kopen de juiste hoeveelheden van de benodigde materialen.
 
De klant moet beginnen het werk door te zoeken naar een geschikte mengkuip. Een cliënt kan improviseren een mengvat voor de kleine pleisters. Hij moet en voeg dan de juiste verhoudingen en meng. De gips wordt dan geplaatst in de gebieden die gerepareerd moeten worden in de juiste hoeveelheden. Nadat men door de oefening moet de containers worden opgeslagen soortgelijk gebruik in toekomstige lees meer...
 

 

15/02/2013 08:17

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6