Wat u moet doen om Stucco Paint

19/02/2013 14:52

 

Schilderen stucwerk oppervlakken is een verrassend eenvoudige taak. Om ervoor te zorgen dat u in staat bent om de klus gedaan zodat uw huis buitenkant van het soort kijk je echt wilt, een aantal van de dingen die je nodig hebt om te doen hebben:

1. Het verzamelen van de materialen die u nodig – Naast de voor de hand liggende verf en penselen, kunnen de materialen die u nodig heeft voor een stucwerk buitenkant schilderen omvatten items zoals primer voor het oppervlak en kit om zich te ontdoen van eventuele scheuren die zouden kunnen hebben gevormd in de tijd.

Na kit bij de hand is vooral belangrijk omdat het schilderen van de vlekken op uw oppervlak zal niets doen om ze te verbergen. Het zal alleen de nadruk leggen hen na u af te zetten van de verflaag.

2. Was de Oppervlakte – Schilderij elke ondergrond, of het stucwerk, vinyl, of wat dan ook, moet alleen gebeuren nadat het oppervlak is grondig gewassen.

Je zou niet in de gaten bij nadere inspectie, maar vuil en puin kunnen gemakkelijk op te bouwen in de tijd en deze dingen zullen zeker opvallen als je verf over hen.

Om uw oppervlakken te ontdoen van deze problemen, wassen met een hogedrukreiniger, en laat voldoende tijd voor u af te zetten van verf. Dit zal ook helpen bij het verwijderen oude verf chips en klaar het stucwerk oppervlakken voor uw merk nieuwe look.

3. Kies uw kleur – Het schilderen van een stucwerk huis is alles over het zetten van uw persoonlijke smaak op het display, dus zorg ervoor dat je kiest een kleur in die je liefde als je klaar bent om te beginnen. U zult willen gebruiken acrylverf, omdat hierdoor het stucwerk te ademen.

Verschillende kleuren worden vaak geassocieerd met verschillende betekenissen, dus wilt u uw tijd te nemen en een tint die past bij uw persoonlijke stijl te kiezen. Hierdoor gaat een lange weg naar het echt personaliseren van uw huis en het maken van een sterk statement.

4. Breng een Primer – Het aanbrengen van een primer wanneer u schilderen van uw huis stucwerk exterieur zal het gemakkelijker maken om een ​​geweldige look te bereiken. Dit is een bijzonder belangrijke stap om als je veel reparaties aan het oppervlak vooraf omdat de primer zal helpen de verf zich aan de nieuw veranderde delen van het oppervlak.

5. Verf de Surface – Dit is eenvoudig. Bij het schilderen van een stucwerk huis, je wilt kijken naar de schaduw van de verf die u gebruikt om te bepalen hoeveel lagen aan te brengen.

Als u neer te zetten een donkerdere tint dan degene die er al is, dan moet je misschien alleen maar een laag verf. Als de nieuwe verf gaat worden lichter dan wat er al op zijn plaats, dan zul je waarschijnlijk moeten twee lagen.

Wanneer u uw verf aan te brengen, een kijkje nemen op wat je gedaan hebt en kijk of je tevreden bent met het resultaat. Zo niet, dan geldt een andere jas voor een meer prominente uitstraling.