Dat bereik je niet een goede afwerking met DIY Plamuren

08/03/2013 17:37

Je bent het meest waarschijnlijk deze bijzondere mythe horen van mensen in de bouw en, natuurlijk, van vele stukadoors zelf. Het is waar dat de meeste algemene bouwers die hun hand te wenden om iets niet zal raken bepleistering. Ik ken bouwers die kunnen metselwerk, timmerwerk, dakbedekking, loodgieterswerk doen en zelfs bouwen van een hele huis, die zal het niet doen van hun eigen bepleistering. Waarom? Juist omdat ze hun hand te zetten om alles wat ze maar zelden moeten leren hoe om iets tekst book stijl doen - en stukadoors moet gebeuren tekst boek stijl. Hier zijn 2 belangrijke gouden regels over stukadoors dat we nu begrijpen...

Gouden Regel 1: Stukadoors is 100% over het volgen van een set recept en reeks van technieken en je moet hen volgen naar de letter.

Gouden Regel 2:. Bepleistering kan niet worden geïmproviseerd. Je moet niet proberen en te verbeteren of te vereenvoudigen de processen van bepleistering aangetoond in uw pleisterwerk cursus (in ieder geval tot je een ware meester van de handel).

Dus, als je het soort persoon die uw hand te wenden om iets, dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat, terwijl de meeste banen met succes kan worden uitgevoerd zonder kennis of ervaring om u te benaderen verstandig hen, stukadoor  is niet een van die soorten banen en moet goed worden geleerd. Mits je een kwaliteitssysteem bepleistering natuurlijk, dan pleisteren kan worden geleerd en je kunt krijgen werkelijk uitstekende resultaten alleen wanneer u de tijd vereerd methoden.

U kunt leren om gips door het bestuderen van een stukadoors DVD of het bijwonen van een goede stukadoor natuurlijk ervoor zorgen dat u het advies precies volgen en de praktijk skimming gipsplaat een paar keer. Wanneer we onze eigen pleisterwerk cursus ontwikkeld op DVD en boek dat we begrepen dat de aanleg van een zeer normatief en makkelijk te volgen formule van stukadoors stappen, timing en fasen zou de echte sleutel tot leerling succes. Wat bepleistering Natuurlijk kunt u ook kiest, zorg voor dat haar heldere, makkelijk te volgen en omvat een zeer gewichtige mee naar huis nemen handleiding en beter nog een DVD.