Top Zeven DIY Binnenlandse Muur Schilderen Tips

12/03/2013 16:50

 

Laat uw talent schitteren op uw interieur muurverven en geef uw esthetische en artistieke verbeelding een realiteit. Verf je kamers, muren, huis of werkruimte precies zoals u dat wilt. Schilderen is een werk van creativiteit & kunst, een samenvoeging van een perfecte kleur combinatie en vereist een aantal vaardigheden. Wanneer uw huis of werkplek, zowel interieur als exterieur, vereisen een schilderij kunt u een professioneel en gespecialiseerd schildersbedrijf bellen of kunt Do It Yourself (DIY). De meerderheid van de mensen die graag op een professioneel bedrijf vertrouwen voor decoratie en schilderen van hun huizen, kantoren of laboratoria die een groot volume aan werk te doen is. In feite zijn er een aantal onderscheiden voordelen van het inschakelen van een professionele dienstverlener die de reputatie en de vaardigheid van kwaliteit vakmanschap, project management, en klantenservice. Maar bij de planning van een woonkamer, studeerkamer of werkplaats schilderen, mensen soms willen vertrouwen op hun eigen voorkeur en creativiteit. Maar het schilderen van de binnenmuren kan soms moeilijker dan je ooit had durven dromen. Hier volgen enkele tips en adviezen voor uw gelukkige wandschildering:

Voorbereiding

Voordat u begint met het schilderen van de muren, zorg ervoor dat het oppervlak netjes is en er voldoende ruimte. Was de muren en wachten tot ze gedroogd. Schik alle kwasten, rollers, verf containers en andere nodige instrumenten op basis van de grootte, het type en kleuren, zodat ze handig zijn wanneer dat nodig is.

Dekking van de Furniture

Maak de onnodige objecten gescheiden en dek ze af. U kunt gebruik maken van oude kranten, kleefband of plastic verpakking vellen aan de objecten die je niet schilderen dekken. Start het schilderen van de rand en ga dan verder naar de grens en dan eindelijk klaar bent met uw eerste ronde. Wanneer u klaar bent met het hele gebied, concentreren op de finishing touch lees meer ...