Best Home Materialen voor stalen ramen en deuren Match

22/03/2013 13:50

 

Hoewel stalen frame is al door de geschiedenis heen, is het onlangs ervaren van een grote comeback. Dit is vanwege zijn eenvoudige, maar stijlvolle, uitstraling. Zijn slanke lijnen en lage profielen zorgen ervoor dat u altijd het meeste licht mogelijk uit uw ramen te krijgen. Lang gebruikt om zijn duurzaamheid en stijl, in het oog springende stalen ramen en deuren zien er het beste wanneer gebruikt naast andere historische bouwmaterialen.

Stucco is een materiaal dat ziet er geweldig uit met stalen ramen en deuren. Stucwerk een aggregaatmateriaal, gemaakt van een mengsel van steen, grind of modder, een bindmiddel, zoals lijm en water. Stucwerk is glad, maar toch gestructureerd, biedt een mooie achtergrond voor stalen frame. Omdat stucwerk is relatief subtiel, wordt de framing toegestaan ​​om de centraal staan​​. Stucco kan ook worden gekleurd, voor een beetje contrast.

Brick is een andere grote wedstrijd voor stalen ramen en deuren. Brick is ook al eeuwen en is al lang gewaardeerd om zijn duurzaamheid en elegante stijl. In feite baksteen een van de meest geliefde bouwmaterialen in de wereld. Het is gebruikt in landen over de hele wereld gedurende het grootste deel periodes van de geschiedenis. Waarom niet overeen met de oude wereld stijl, met oude wereld stijl en het gebruik van baksteen met uw stalen frame?

Hoewel beton is pas sinds de twintigste eeuw, kan het ook een fantastische wedstrijd voor de stalen frame. Concrete heeft een subtiele, eenvoudige uitstraling en deze eenvoudige styling zou laten het staal glans in al zijn glorie. Als een aantal andere materialen, beton worden gekleurd tijdens het mengproces. Dit betekent dat als je een beetje contrast willen al dat grijs en zilver, je mag het hebben.