Gips is nog steeds op grote schaal beschikbaar

25/03/2013 18:41

 

Gips is nog steeds op grote schaal beschikbaar, maar zelden gebruikt. Just check het schilderij gangen van uw lokale huis verbetering centrum en je zult het gemengd zien in met stopverf en vulmiddel. De reden voor de ondergang was de uitvinding van de gezamenlijke compound. In tegenstelling tot gips, gezamenlijke verbinding (of gipsplaten compound) is gemakkelijk om te werken met. Het is langzaam op te zetten en hard, is zeer makkelijk te schuren, mengt gemakkelijk, kan zijn gekocht al-gemengd, en is gemakkelijk schoon te maken. Joint compound werkt door eenvoudigweg het water te laten verdampen uit, waardoor de harde, witte spul op de muur.

Gips, daarentegen, wordt snel op, zoals cement hard, zeer moeilijk werken zodra het begint op te zetten, is het moeilijk om schoon te maken, en moet worden gemengd als nodig en in grootheden worden gewerkt snel. Pleister als het wordt ingesteld, is eigenlijk een chemische reactie tussen de vaste gips en water.

Om deze reden, joint compound is de natuurlijke keuze voor de meeste nieuwe woningen en patching banen. Echter, gips is veruit het superieure product. Een gips wand is rock hard, heeft een solide sound, en voelen, is niet gemakkelijk beschadigd of gekrast, en kan weerstaan ​​sommige misbruik. Deze eigenschappen maken voor een aantal interessante renovatie en reparaties lees meer...