Stucwerk Plafonds

27/03/2013 19:15

 

Veel mensen hebben problemen met hun gestucte plafonds, en dit is het soort ding dat bijna iedereen niet zal proberen op te lossen op hun eigen. Sommigen doen proberen, maar het ziet er niet erg goed.

Stucco heeft veel verschillende variabelen met betrekking tot de manier waarop het eruit ziet. Het ziet er misschien een beetje schaars en fijne korrel. Het is misschien dicht uitzien met fijnkorrelig. Het lijkt misschien grof en zwaar of is het misschien zelfs gewoon uitzien als een hobbelige plafond.

Een professionele stucwerk sproeier mens in staat zal zijn om de textuur en consistentie van uw stucwerk plafond overeenkomen. Zoals hij dat doet dit door aanpassing van de opening van de spray straalmondstuk en optellen of aftrekken van de hoeveelheid water in het mengsel. En natuurlijk zijn ervaring en expertise op stucwerk spuiten.

Elke plafond dat moet stucwerk gespoten moet een goede uitvalsbasis, als je een knobbeltje of een dal in uw plafond zal het nog steeds weergegeven met stucwerk, dus je moet je plafond vast te stellen, dus het zou goed uitzien zonder stucwerk eerst. De reparatie hoeft niet een spiegelafwerking maar hoe beter de afwerking hoe beter het stucwerk lijkt te zijn.

Enkele leuke dingen die je kunt ook met stucwerk is terwijl het nog vochtig is kun je voorzichtig gaan over het met een bepleistering blad te geven dat de moderne Californië look. U kunt ook een kleine hoeveelheid lees meer...