Voordelen van het gebruik van Stucco

08/07/2013 18:06

Met behulp van stucwerk op een gebouw is zijn aanpassingsvermogen aan vele verschillende soorten van architectonische stijlen. Pigment kan worden toegevoegd aan stucwerk aan de kleur te veranderen, en texturen kunnen worden gemaakt om de pleister eruit baksteen, steen of hout te maken. In de oudheid werd het gebruikt om architectonische ontwerpen (reliëfs) te creëren. Soms extra materiaal worden toegevoegd aan het stucwerk zijn duurzaamheid en flexibiliteit.

Veel huizen hebben stucwerk gevelbeplating, vooral gebouwen met een mediterrane of Spaanse stijl. Stucwerk wordt ook gebruikt als een interieur afwerking.

Net als de meeste bouwmaterialen, kan stucwerk beschadigd raken na verloop van tijd. Scheuren kunnen worden weergegeven, en gaten. Er kan ook worden chippen, vooral rond of in de buurt van de hoeken. Kraken is meestal het gevolg van de schikking. Hoewel stucwerk kraken kan een normaal onderdeel van een gebouw verouderingsproces te zijn, het kan ook een teken zijn van meer ernstige funderingsproblemen zijn. Elke stucwerk schade moeten worden geïnspecteerd door een stichting reparatie deskundige om ervoor te zorgen dat de oorzaak van het kraken behoorlijk is geïdentificeerd en volledig gecorrigeerd.

Wanneer een gat of scheur, moet snel worden hersteld om verdere schade en achteruitgang te voorkomen. Water kan het gebouw binnen via gepleisterde muur barsten, waardoor rot en andere structurele problemen, die uiteindelijk meer uitgebreide en dure reparaties nodig zijn. De snelheid waarmee het water wordt een gebouw binnen via een gepleisterde crack zal afhangen van de grootte en diepte van de scheur, en waar het zich bevindt. De hoeveelheid wind in het gebied kan ook invloed hebben op de mate van indringing van water.

Huis reparatie van stucwerk kan moeilijk zijn, vooral als je nodig hebt om texturen en kleuren passen. De stichting scheur te herstellen moet ook waterdicht. U zult ook willen ervoor zorgen dat eventuele onderliggende structurele problemen of omstandigheden waardoor het kraken worden ook aangepakt. Een stichting aannemer kan grondig te inspecteren uw woning en geven u waardevolle feedback over stucwerk reparaties en eventuele andere gebouw of stichting scheur te herstellen problemen die mogelijk moeten worden gecorrigeerd.