Stucwerk schilderij tips

17/07/2013 23:32

1. Kies uw kleur - Het schilderen van een gepleisterde huis is alles over het zetten van uw persoonlijke smaak op elkaar, dus zorg ervoor dat je kiest een kleur in die je liefde als je klaar bent om te beginnen. U zult willen gebruiken acrylverf, omdat hierdoor het stucwerk te ademen.

Verschillende kleuren worden vaak geassocieerd met verschillende betekenissen, dus je wilt je tijd nemen en kiezen voor een tint die past bij uw persoonlijke stijl. Hierdoor zal een lange weg naar echt aanpassen van uw woning en het maken van een sterke verklaring gaan.

2. Breng een Primer - Het aanbrengen van een primer wanneer je verf van uw huis stucwerk exterieur zal het gemakkelijker maken om een geweldige look te bereiken. Dit is een bijzonder belangrijke stap om te nemen als je moet veel reparaties uit te voeren aan de oppervlakte op voorhand, want de primer zal helpen de verf zich aan de nieuw veranderde delen van het oppervlak.

3. Verf de Surface - Dit is eenvoudig. Bij het schilderen van een gepleisterde huis, je wilt kijken naar de schaduw van de verf die u gebruikt om te bepalen hoeveel lagen aan te brengen.

Als u neer te zetten een donkerdere tint dan degene die er al is, dan moet je misschien maar een likje verf nodig. Als de nieuwe verf gaat lichter dan wat er al op zijn plaats zijn, dan zul je waarschijnlijk moeten twee lagen.

Wanneer u uw verf aan te brengen, neem een ​​kijkje op wat je gedaan hebt en kijk of je tevreden bent met het resultaat. Zo niet, dan gelden andere jas voor een meer prominente uitstraling. Klik hier voor de website voor meer informatie over Stucwerk schilderkunst kennen.