Handige tips Stukadoors

04/07/2013 19:19

Hier zijn enkele handige tips die u kunt volgen als je werkt op dat kleine pleisterwerk eis dat uw huis nodig heeft. Je hoeft alleen te gaan naar het huis verbetering winkel en koop het gips mengsel dat je nodig hebt om het werk te doen. Er zijn verschillende variaties die je kunt vinden. Het enige wat je hoeft te doen is vragen het winkelpersoneel en nog wat advies over de juiste keuze voor uw wand of plafond. U zou kunnen worden gezien een aantal keuzes op basis van het materiaal dat moet pleisterwerk.

Tip # 1:

Als je gaat om spijker gaten of kleine scheurtjes patchen, gebruik gewoon zetmeel en zout. Gewoon mixen deze in gelijke delen. Voeg water in het mengsel en met een kleine hoeveelheid water, zal u uw gips klaar voor die gaten. Vul ze in en vervolgens het oppervlak glad.

Tip # 2:

Pleisters gemakkelijk stevig geworden terwijl het doen van reparaties of tijdens het project. Het is raadzaam om een kleine hoeveelheid witte azijn toe te voegen, en dan meng het voortdurend om het mengsel te verzachten. Wanneer je de afgeleide structuur, kunt u blijven werken door niet verspillen geen pleisters en het maximaliseren van het in plaats daarvan.

Tip # 3:

Laat de pleister te drogen voor ongeveer een week voor het schilderen om ervoor te zorgen dat de pleister stevig zal blijven en zal langer duren lees meer...