Oorsprong van Stucco Homes

09/04/2013 01:19

 

Stucwerk is bij ons bekend als bouwmateriaal gemaakt van aggregaat, bindmiddel en water. Het wordt meestal gebruikt aan de buitenkant een deel van een gebouw, maar kan nog steeds worden gebruikt als interieur afwerking zijn. We weten het materiaal als een zeer duurzaam en stijlvol materiaal voor het bouwen van prachtige huizen. We kunnen zelfs zien veel aantrekkelijke en luxe woningen. Maar, weet u de oorsprong van stucwerk woningen?

Stucwerk werd door veel mensen in de VS in de 19e eeuw aanvaard. Veel stucwerk huizen werden daarna opgebouwd en zelfs tot op de huidige Stucco woningen blijven populair. Maar dan, is stucwerk nog voor de Renaissance periode bestonden. Oude Grieken en Romeinen hebben stucwerk technieken die worden toegepast in hun wand fresco's en zelfs Italianen toegepaste Stucwerk technieken tijdens de periode van de Renaissance. Deze verharde weg naar zijn grote populariteit in Europa.

Dan, in het begin van de 20e, in Spaanse stijl gebouwen werden populair waardoor veel mensen in de VS besloten om een ​​huis gemaakt van dit materiaal bezitten. Dit soort huis is zeer duurzaam en kan zelfs slechte weersomstandigheden te weerstaan​​, omdat het absorbeert vocht snel en toch blijft sterk. Een andere factor die maakt de woningen populair is de lage kosten van stucwerk. Dit gebouw materiaal is relatief goedkoop in vergelijking met andere bouwmaterialen en toch een gepleisterde huis kan duren voor vele, vele jaren. Het vereist ook weinig onderhoud en in tegenstelling tot verf waar het uitroeit meestal na een paar jaar, hoeft stucwerk huizen niet nodig schilderij en de stijl en kracht blijft voor de generaties.

Stucwerk wordt vaak gebruikt en werkt het best op Spaanse-stijl huizen en Spaanse stijl architectuur. Het kan worden gevormd in verschillende stijlen en stenen. Hoewel sommige mensen denken dat stucwerk is "brick arme man" een, maar dan is het net andersom, omdat veel luxe en aantrekkelijke woningen van vandaag zijn gemaakt van stucwerk.