Traditioneel Stucwerk

05/04/2013 18:45

 

Traditioneel stucwerk is het meest geschikt om hete, droge klimaten, waar de onderdelen niet zijn blootgesteld aan veelvuldige regens en waar de koelte van dikke muren wordt gewaardeerd. Het is de meest populaire buitenafwerking in de Amerikaanse zuidwesten. Tegenwoordig met cement toegevoegd aan het mengsel, is nu geschikt voor alle gebieden. De betaalbaarheid, duurzaamheid, en relatief gemakkelijk applicatie maakt het een aantrekkelijke optie voor woningen en commerciële gebouwen.

Onderhoud is echt minimaal met moderne vormen van dit materiaal. Pigmenten worden gewoonlijk toegevoegd aan de mix, dus de kleur is niet alleen aan de oppervlakte, en gestuukte wanden nooit schilderij nodig. Regelmatig inspecties uit om scheuren en chips en af ​​en toe wassen detecteren is vrijwel alles wat nodig zal zijn in de meeste gevallen.

Hoewel de meeste van dit soort afwerking gebeurt op de site, zijn er kunststof panelen gemaakt in fabrieken en verscheept naar bouwplaatsen waar ze worden gemonteerd in plaats zoals triplex platen. Deze panelen gemaakt van de meest moderne van acryl kan ook dierlijke vezels, een anachronistische tintje die kracht geeft aan de samenstelling bevatten.

Stucwerk is gemakkelijk genoeg om te verwerken het geschikt te maken voor de doe-het-zelf-constructie. Echter, er zijn veel aannemers die wel een snelle, professionele baan voor een zeer betaalbare prijs. Ga online naar aannemers in uw regio te vinden en om meer te leren over de vele voordelen van dit historische maar nog steeds relevant bouwmateriaal.