Interieur Schilderen Techniek

01/04/2013 17:40

 

Interieur schildertechniek is krakend of veroudering een muur. Nogmaals, beginnen met een stevige latex voor de basislaag. Over het algemeen zult u kiezen voor een eierschaal afwerking in een kleur die je wilt hebben met door de kieren en gekraak van de finish. Dan, voor dit interieur schildertechniek, voegt u een in de winkel gekochte additief, een "craquele" of "antiek" additief, om uw top coat verf. Het additief verdikt de verf en zorgt ervoor dat het kraken in de afwerking. U zult gebruik maken van een wax naar de finish af te dichten op de muur.

Een zeer populaire interieur schilderen techniek ontgroening. Ook wel rag rollen, dit interieur schilderen techniek biedt veel diepte en visuele interesse, omdat het gebruik maakt van een mix van drie verschillende kleuren.

Kies twee complementaire kleuren van dezelfde kleur familie voor een basecoat, willekeurig verf ze over de muur, die het volledig. Verdun een lichtere toplaag met drie delen water en een deel verf. Om de uitstraling van dit interieur schildertechniek te voltooien, dip een vod in de verdunde verf, en losjes op het op de muur, het mengen van de drie kleuren bij elkaar. Wilt u meer informatie over schildertechnieken weten?