De grondbeginselen van House Schilderen

23/04/2013 17:36

 

Je huis is je leven troef. En het is een kwestie van tijd wanneer u een bericht dat uw huis te renoveren te nemen - niet omdat het wordt oud, maar omdat je de behoefte van de levendige kleuren in je huis.

Spuiten kan Uw huis is een lastige zaak. Sommigen vertrouwen op het schilderen van bedrijven om het werk voor u doen. Het huren van de woning schilderij dienst kan ook kost je. Maar als je van plan bent om het zelf te schilderen, wilt u misschien de basis te overwegen, en rekening houden met de tijd en moeite die je zal op het schilderen van uw huis.

Er zijn vele soorten verf die vandaag beschikbaar zijn, wat het geven van verschillende afwerkingen, anderen zijn ontworpen voor een bepaalde toepassing. Het kiezen van het juiste type verf lijkt te zijn verwarrend in het begin, maar als je eenmaal hebt geprojecteerd welk thema u wilt uw huis te schilderen en uitgezocht welke baan en wat afwerking je wilt, de keuze is vrij eenvoudig.

Er zijn twee bases van verf voor uw huis: op basis van oplosmiddelen (olie of alkyd) en op waterbasis (latex). Oliehoudende verven drogen langzaam - meestal met maximaal 24 uur. De beste clean up voor een op olie gebaseerde verf is terpentine of thinner. Latexverven "voordeel is dat het droogt relatief snel, maar het is niet wenselijk in warm weer of direct zonlicht. De beste clean up voor latexverf vereist water en zeep. Dus als u bent het schilderen van de binnenkant van uw huis, is het aanbevolen om water-based verven gebruiken, terwijl oplosmiddelen-based verven zijn klik hier om meer informatie over huis schilderen weten.