Snel en gemakkelijk Gips wandafwerking

04/04/2013 18:39

 

Het updaten van uw kamer met gepleisterde muren kan elke ruimte te geven een op maat ontworpen look. Hoewel er vele stukadoors technieken die kunnen maken dat uw muren er uitzien als een team van ambachtslieden gerenoveerd huis, ze zijn snel en eenvoudig toepassingen die u zelf kunt doen om deze custom look in uw huis te krijgen.

Het maken van Venetiaanse Gips
Een zeer traditionele afwerking van uw muren, wordt Venetiaanse gips stijgt in populariteit in de afgelopen jaren als een decoreren optie. Natuurlijk, als je zou hebben echte Venetiaanse gepleisterde muren geïnstalleerd zou het erg duur, en het zou een doorgewinterde professional om ze te installeren. Het goede nieuws is dat er een aantal nieuwe technieken die u kunt gebruiken om een ​​Venetiaanse gips wandafwerking in uw huis te creëren, zonder een fortuin te besteden. Door het combineren van scherpe kwartszand met standaard gipsplaten textuur verbinding, kunt u troffel op je eigen Venetiaanse gips muren. Misschien wilt u een paar van de praktijk schmiert te maken, en dan ga je gang en doe uw muren. Zodra het gips is toegepast op de muren, hoeft u alleen maar de muren prime en uw verf aan te brengen.

Het creëren van textuur Gips
U kunt eenvoudige ruwe wanden met behulp van duidelijke oude gipsplaten textuur verbinding. U kunt de muren er zo gestructureerd als u wilt, en u kunt elk ontwerp dat u behaagt te creëren. Dit is een van die projecten waar je echt bent alleen beperkt door uw eigen verbeelding. U kunt troffel op het gips om een ​​artisanale look te krijgen. U kunt gebruik maken van een gestructureerde rol om een ​​stucwerk effect te krijgen. U kunt gebruik maken van een borstel om een ​​mooie effect te krijgen, of u kunt een gipsplaten mes te gebruiken om een ​​gedetailleerde, gips look te krijgen. Net als bij de Venetiaanse gips wandafwerking, is het waarschijnlijk een goed idee om uit te proberen een paar uithalen voordat je gek op uw muren. Wanneer u uw muren bedekken met gips, een van de prachtige zijde extra voordelen is dat eventuele scheuren of onvolkomenheden in uw muren zijn gewoon verdwijnen. Net als bij de Venetiaanse gips, nadat de mortel volledig droog is, kunt u gewoon primeren en schilderen.

Het creëren van Stucco
Om uw muren een stucwerk blik kunt u een faux stucwerk techniek te gebruiken en gemakkelijk te simuleren het uiterlijk van stucwerk. Voordat u begint zorg ervoor dat alle nodige reparaties zijn verricht op uw muren. Maak vervolgens de muren door ervoor te zorgen dat ze stofvrij, schoon en droog. Spuit vervolgens ongeveer een kwart van een inch laag van all-purpose gipsplaten verbinding aan de muur en met een gipsplaat troffel een half-cirkelvormige beweging in de verbinding. Dit ontwerp is wat geeft uw muur een handtekening stucwerk uiterlijk. Misschien wilt u een paar wervelingen eerst proberen op een stuk hout voor een beetje oefening. Voor een meer duurzame afwerking kun je daarna een tweede laag van gipsplaten verbinding en draai hem ook. Voor het aanbrengen van de tweede laag, zorg ervoor dat de eerste laag volledig droog is. Dus lees de fabrikant richtingen, en als je twijfelt gewoon laten drogen een beetje langer. Na je tweede laag volledig droog is dan kan je primeren en schilderen.