Zorgen voor een goede Stukadoors Baan

08/08/2013 01:01

Om ervoor te zorgen dat een uniform mengsel van gips en water wordt verkregen, dient men voorzichtig te zijn bij het ​​mengen. Het is raadzaam om gips toe te voegen aan een afgemeten hoeveelheid water. Beide moeten goed gemengd om klontjes te ontwikkelen in het mengsel voorkomen. Omkering van de mengmethode kan een slecht mengsel. Het mengsel kan het ontbreken van uniformiteit en stel slecht op de muur of het plafond. Bovendien kan water worden gesubstitueerd met melk als uitstekende resultaten gewenst.

 

Een mix van zetmeel en zout is geschikt voor het vullen van kleine scheuren op muren en plafonds. Gelijke hoeveelheden van beide stoffen grondig gemengd met water en gebruikt om de ruimten op te vullen. Evenzo opent nagel gaten op muren kan worden gepatcht op dezelfde manier. De ondergrond moet goed worden gladgestreken na patchen om overtollig materiaal te verwijderen.

 

Gips kan drogen voordat het werk voorbij en worden verspild. Om dit tegen te gaan en dat er geen verspilling optreedt, is het raadzaam om wat azijn bij het mengen van het mengsel. Dit waarborgt de noodzakelijke structuur van het mengsel tot het werk voorbij is.

 

Pleister moet worden toegestaan ​​om goed te drogen voordat over schilderen. Een week is voldoende, waarna schilderij kan worden gedaan.

 

Om ervoor te zorgen dat het oppervlak ruw te pleisteren, moet zand worden aangebracht voor het leggen van de pleisterlaag. Op deze manier kan men een gladde wand of een plafond verwacht. Daar sta je dan, je hebt het zelf gedaan. U kunt nu schoon uw gereedschap en ruimen ongewenste materialen.