Stukadoors en herbepleisteren muren

24/09/2013 19:56

De eenvoudigste manier om te behandelen oude muren te maken ze warmer en voorkomen "zweten" is om spijker verkalken strips over de oude pleister waarop nieuwe lat. en gips, isolerende plaat, of isolerend materiaal en muur bestuur toe te passen. Voordat de nieuwe oppervlakte wordt toegepast, het waarschijnlijk zal nodig zijn om te verwijderen van de trim en, als de muur klaar is, om in te voegen stukken hout achter de trim voordat het wordt vervangen, om naar voren te vormen een geschikt verschuiving.

Een andere methode is om te laten de oude trim in plaats en toe te passen nieuwe trim bovenop dit na pleisterwerk. Hiervoor zult u willen hebben lengte metingen, bij voorkeur met precisie metingen tools zoals een laser meetinstrument, zodat u precies hoeveel weet zal te verwijderen. Opnieuw stukadoors, vooral in een gemeubileerd huis, is nogal verwerpelijk, vanwege vochtigheid die voortvloeien uit de grote hoeveelheid water vereist en vanwege de spatten en spatten bij de toepassing van de materialen.

Er zijn verschillende goede muur planken en isolerende platen op de markt, maar die kunnen worden toegepast op het strippen in plaats van het lat. en gips, en met minder moeite. Een speciaal geprepareerde behandeling van gezamenlijke systeem wordt gebruikt met deze platen, en wanneer de muur voltooid heeft de uitstraling van een gepleisterde oppervlak en kan worden ingericht als gewenst. Richtingen die betrekking hebben op de toepassing en de decoratie van deze borden zijn meestal ingericht door de fabrikanten.

Warmte passeert een wand of dak in als er een verschil in temperatuur tussen de twee partijen. De richting van de stroom komt uit de warmer naar de koeler kant, en warmte zoekt de laagste temperatuur niveau net als water het laagste vliegtuig beoogt. Het is daarom duidelijk dat, om een huis te verwarmen economisch is het noodzakelijk om te voorkomen, zoveel mogelijk, deze stroom van warmte. De warmte in de winter voor economie binnen het huis moet worden gehouden en in de zomer voor comfort de out-of-doors warmte moet worden geweerd.

Terwijl geen materiaal helemaal de passage van warmte via een wand of dak stopt, is aanzienlijke vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren bij de vervaardiging van efficiënte isolatie, materialen, veel goede merken op de markt hebben gebracht. Met de verschillende soorten prestatiemetingsprogramma's daar, alle unieke tape maatregelen en laser tape maatregelen, kunt u Neem metingen tot de millimeter, en snijd het exacte stuk van materiaal dat nodig is voor de meest effectieve seal.