Scheuren in New Gips

20/08/2013 00:11

Scheuren in een pas geverfde muur zijn het laatste wat iemand wil zien. Het kan erg frustrerend proberen om fouten toe te wijzen voor deze. Voor zowel de klant als de stukadoor, die is vaak de eerste aanloophaven wanneer dit zich voordoet.

 

Nadat ze al een stukadoor voor 10 jaar heb ik alleen dit keer gezien. Haarscheurtjes verschenen rondom de kamer. Voordat pleisteren merkten we de muren had haarscheurtjes. Scrim tape werd gebruikt over oude scheuren en de muren werden zwaar verzegeld en gestabiliseerd met een standaard water / PVA-oplossing. De wanden niet uit springen als het hebben van een hoge zuigkracht tarieven niet.

 

Het huis is niet oud genoeg om hout en lat te hebben. De muren leken solide, niet geblazen of afbrokkelende binnen de backcoat.

 

Na gepleisterde de muren mochten langzaam uitdrogen. In feite was het winter en er was geen radiator in de kamer. Wanneer deze volledig droog de muren waren versierd en er was geen enkel probleem. Langzaam over de komende 3 maanden haarscheurtjes begon te verschijnen. Precies hetzelfde proces werd uitgevoerd in een andere kamer gedragen en de gang / overloop van hetzelfde pand, waar de muren zijn nog steeds perfect.

 

Wetende dat het pleisterwerken perfect gedaan, muren waren afgesloten, lage zuigkracht en langzame droogtijden alles gehandeld op Ik kan alleen maar aannemen dat dit is te wijten aan zeer lichte beweging in het gebouw.

 

Scheuren kan zeer gering zijn, zoals een boven een latei of op de join tussen een baai en de belangrijkste muur. Zorgwekkender scheuren zijn in de belangrijkste muren, en de uitbreiding van meer dan een meter of zo. De grootte en vorm van de spleet is ook belangrijk. De meeste deskundigen het erover eens dat een scheur van minder dan 5 mm is meestal onbelangrijk, als er geen teken van uitpuilende of zijwaarts verschuiven. Als de scheur is vies en heeft spinnenwebben in en overheen, dan is het waarschijnlijk langdurige en stabiele.