GIPSPLEISTER VERWIJDEREN

14/08/2013 01:36

Stucwerk verwijderen kan erg stoffig, beschermende kleding, oogbescherming, en een gasmasker zijn altijd aanbevolen. Het verwijderen van stucwerk kan het beste gebeuren door het snijden van het stucwerk met een elektrische zaag met een blad voor metselwerk. Het blad moet worden ingesteld om gewoon verlegen van de volledige dikte van het stucwerk membraan, meestal 3/4 van een inch. Dit zal de onderliggende weer-resistieve membraan te beschermen tegen beschadiging. Metselwerk messen slijten snel en het noodzakelijk om het blad diepte regelmatig aan te passen zal zijn. Het stucwerk bezuinigingen moet ongeveer 12 tot 24 centimeter weg te zijn van het raamkozijn. Verticale bezuinigingen kunnen verder weg van het raam als ze de volgende framing lid (stud) te bereiken. Zodra de zaagsneden zijn voltooid, kan een koude beitel worden geplaatst in de zaagsnede en gebruikt om de laatst overgebleven ongesneden dikte van gips breken of breken. Het stucwerk kan dan worden getrokken uit de muur met minimale schade aan de onderliggende weer-resistieve membraan. Voor grote delen van verwijdering, wordt voorgesteld om het stucwerk gesneden in vierkantjes die gemakkelijk kunnen worden behandeld.

 

In enkele zeldzame gevallen kan het weer-resistieve membraan worden gehecht aan de achterkant van het stucwerk. In deze gevallen zal het nodig zijn om het stucwerk verwijderen terug naar het punt waar het stucwerk niet gebonden weer-resistieve membraan.

 

De cut stucwerk rand zal recht en glad zijn, is het raadzaam de randen zijn gekarteld en ruw. Dit zal een betere sleutel (band) tussen de nieuwe patch en bestaande stucwerk te produceren en kan de kans op een scheiding crack minimaliseren. Een hamer kan worden gebruikt kleine stukjes weg te chip, waardoor een deel van de metalen lat blootgesteld indien mogelijk.

 

Het weer-resistieve membraan terug moeten zorgvuldig worden geschild te scheuren, gaten of andere beschadigingen aan de weer-resistieve membraan te minimaliseren. Het is noodzakelijk om een ​​aantal bestaande weer-resistieve membraan voor een goede ronde en integratie met gootstukken vertrekken. Een minimum van twee centimeter meer dan lap op horizontale voegen en een zes-inch overlap op verticale voegen van de weer-resistieve membraan zal nodig zijn wanneer de definitieve latwerk plaatsvindt.