Enkele feiten over de onderneming een Huis Painting Project

08/08/2013 18:43

Huis schilderen is een van de eenvoudigste manieren om te sparren-up van alle oude huis. Of het nu lente het schoonmaken tijd of je bent moe van het kijken naar dezelfde kleurenschema over en weer, huis schilderen is zeker de weg te gaan. Maar hoe gaat een over de taak van het huis schilderen?

Aan de andere kant, kun je vast komen te zitten met een slechte paint job die niet alleen zou maken uw huis er lelijker, maar het zou ook eisen dat je besteden veel meer dan u zou mogen op het herstellen van de situatie. Echter, hier zijn een paar feiten die je moet kijken voordat je dit project te ondernemen:

Prepping het Huis
Voordat u begint ploeteren verf op de muren, dient u het huis dienovereenkomstig te bereiden. Of het nu een buitenkant baan of een interieur verf baan, zorg ervoor dat al die delen die gevoelig en gevoelig voor vlekken, ploetert en andere verf gerelateerde ongevallen verf kan eerst worden vastgezet. Je wilt niet dat je verf baan kosten u extra te wijten aan semi-permanente schade die gemakkelijk had kunnen vermeden hebben.

Schilderen in een tijdig
Wanneer je schilderij begint, proberen te concentreren op een muur in een tijd. Het zou gemakkelijk zijn om te denken dat je kunt multi task door het schilderen van de hoeken en de hoeken muur ook. Echter, moet je proberen om je enthousiasme en verf in een tijdige wijze te beteugelen. Door te focussen op een muur in een tijd, kunt u gemakkelijk borstel en rol het met zorg en gemak die ervoor zal zorgen dat u een naadloze afwerking van elke verf baan.

Zorgen Zelfs Tones in de verf
Vaak tijden, de "dezelfde" kleur van de verf kan verschillen tussen blikjes hebben. Hoewel niet te duidelijk in de kan, kan het overduidelijk op de muur in het bijzonder, als je halverwege gedaan met lees meer...